- 15 Şubat 2020
- 82
- 58
- 88
- 36
- Konu Sahibi Challenging
-
Fotoğraf paylaşır mısınız ?
İz kalmasın da 1 seneye de razıyım.Tek korkum iz kalmasıDermatoloğun önerilerini dinleyin. Lazer yanığı ancak 2,5-3 ayda geçer.
Geçmiş olsun. Sizinki nasıl yanık bilmiyorum ama benimki de lazer yanığı idi benimki geçti. Dermatolog ne dedi? geçer dediyse geçer merak etmeyin, biraz sabır gerekir.İz kalmasın da 1 seneye de razıyım.Tek korkum iz kalması
Selam, yanığınız nasıl ve ne kadar sürede geçti ben 15 gündür krem kullanıyorum geçer mi diye çok tereddütteyim.Geçmiş olsun. Sizinki nasıl yanık bilmiyorum ama benimki de lazer yanığı idi benimki geçti. Dermatolog ne dedi? geçer dediyse geçer merak etmeyin, biraz sabır gerekir.
Benim geçti ama 6 ay sürdüSelam, yanığınız nasıl ve ne kadar sürede geçti ben 15 gündür krem kullanıyorum geçer mi diye çok tereddütteyim.
Ne kullandınız peki altı ay boyuncaBenim geçti ama 6 ay sürdü
Bulunduğum şehirde bir eczacı var.Ona özel bir krem hazırlattım.Minimum 3 ay bir şey bekleme ama 3 ay sonra etkisini görmeye başlayacaksın dedi.Nitekim öyle de oldu.3 ay sonra etkisini gördüm.Ne kullandınız peki altı ay boyunca
Kremin belli bir içeriği var mı ben de yaptırayım bir eczanede. Ne kattılar hangi kremlerden karışım oldu?Bulunduğum şehirde bir eczacı var.Ona özel bir krem hazırlattım.Minimum 3 ay bir şey bekleme ama 3 ay sonra etkisini görmeye başlayacaksın dedi.Nitekim öyle de oldu.3 ay sonra etkisini gördüm.
İnanın hiç bilmiyorum.Özelden mesaj atarsanız eczanenin ismini verebilirim.Arayıp detayları öğrenirsiniz.Kremin belli bir içeriği var mı ben de yaptırayım bir eczanede. Ne kattılar hangi kremlerden karışım oldu?
Yazdım özelden.İnanın hiç bilmiyorum.Özelden mesaj atarsanız eczanenin ismini verebilirim.Arayıp detayları öğrenirsiniz.
Fito krem kullandım, 2,5-3 ayda geçti.Selam, yanığınız nasıl ve ne kadar sürede geçti ben 15 gündür krem kullanıyorum geçer mi diye çok tereddütteyim.
Merhaba sizin yanık izlerinz acıkmıydı koyumuydu acaba,bendede izler olustu ve 10 gündür gecmediFito krem kullandım, 2,5-3 ayda geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?