Lazer yaptırmak hamileliğe engel mi

zeyne ezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
13
5
1
26
arkadaşlar gebelik düşünüyorum . Lazere gitmek bu durumu engeller mi .net bilgisi olan var mıdır

Muhtemelen son lazer seansıma girdiğim günün ertesi günü hamile kaldım. Lazer hamile kalmayı olumsuz etkilemese gerek. Ama hamileyken lazer yapılıyor mu bilmiyorum. Sanmıyorum yapılabileceğini ama yine de kesin bilen biri yardımcı olursa iyi olur bana da.
arkadaşlar gebelik düşünüyorum . Lazere gitmek bu durumu engeller mi .net bilgisi olan var mıdır

Lazer engel değil, hamilelikte doktor kontrolünde ve onayında yapılır sadece o kaaa…

Alakası yok canım ben oğluma tamda lazere giderken hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrenince dondurmuştum seansları hamilelik ve doğumdan sonra ki 6 ay lazere gidilmiyor ondan sonra başladım tekrar

Yıllarca lazere gittim, eve lazer cihazı aldım düzenli yapmaya başladığım sırada hamile olduğumu öğrendim. Alakası yok yani lazer yaptırmakla gebe kalmanın

Nerden aklınıza geliyo bunlar ya 😅 hayır engellemez lazere giderken hamile kaldım, hamileyken lazerinde zararı yokmuş ama nolur nolmaz yapmıyolarmış

Back
X