D Darkdreams : Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 778 Emoji Skoru 235 Puanlar 33 31 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Darkdreams #1 merhaba arkadaşlar lazere gitmek istiyorum fakat nerde yaptırcağımı inanın hiç bilmiyorum iğneli mi normal mi yaptırsam fikrim yok iğneli acıyormuş ama eğer kalıcı çözümse o acıya değer bence İstanbul Avrupa yakası önerebilir misiniz ?
merhaba arkadaşlar lazere gitmek istiyorum fakat nerde yaptırcağımı inanın hiç bilmiyorum iğneli mi normal mi yaptırsam fikrim yok iğneli acıyormuş ama eğer kalıcı çözümse o acıya değer bence İstanbul Avrupa yakası önerebilir misiniz ?
kosankaplumbag Balıklar yalnızca suyun kollarında sevilir Kayıtlı Üye Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 405 Emoji Skoru 768 Puanlar 33 31 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Darkdreams #2 Kalıcı oluyorsa iğneliye değer demişsin ya eğer yaptırmaya başlarsan böyle düşünmezsin hatta beni kıllarımla yanlız bırakın diye bağırırsın :))
Kalıcı oluyorsa iğneliye değer demişsin ya eğer yaptırmaya başlarsan böyle düşünmezsin hatta beni kıllarımla yanlız bırakın diye bağırırsın :))
D Darkdreams : Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 778 Emoji Skoru 235 Puanlar 33 31 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Darkdreams #3 Quenn-of-Pain .!.: Kalıcı oluyorsa iğneliye değer demişsin ya eğer yaptırmaya başlarsan böyle düşünmezsin hatta beni kıllarımla yanlız bırakın diye bağırırsın :)) Genişletmek için tıkla... Yani acı kavramı kişiden kişiyede değişiyor :) ama inanın kıllı olmaktan iyidir o acı o anlık yaşıcam ve unutucam :)
Quenn-of-Pain .!.: Kalıcı oluyorsa iğneliye değer demişsin ya eğer yaptırmaya başlarsan böyle düşünmezsin hatta beni kıllarımla yanlız bırakın diye bağırırsın :)) Genişletmek için tıkla... Yani acı kavramı kişiden kişiyede değişiyor :) ama inanın kıllı olmaktan iyidir o acı o anlık yaşıcam ve unutucam :)
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Katılım 6 Mart 2012 Mesajlar 17.785 Emoji Skoru 29.911 Puanlar 798 Yaş 50 4 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Darkdreams #4 Forum kuralları gereği konu tekrarı yapmak yasaktır.Diğer konunuzdan devam ediniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zere-baslamak-istiyorum.965060/#post-48665417
Forum kuralları gereği konu tekrarı yapmak yasaktır.Diğer konunuzdan devam ediniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zere-baslamak-istiyorum.965060/#post-48665417