Lazerle burun estetiği

deniizzzderya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
2
0
16
37
13 ocak cuma günü lazerle burun estetiği oldum ve çeneme medpor takıldı.Ameliyat esnasında ve ameliyattan sonra herhangi bir sorun yaşamadım.İyiki lazerle burun estetiği oldum çünkü tampon takılmadığı için nefes almada bir sorun yaşamadım ameliyattan bir gün sonra morluklarım oldu fakat rahatsız edici seviyede bir morluk değildi.Burnum tam istediğim gibi ve çok doğal görünüyor şimdiden çok güzelleştim çok mutluyum .Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.lazerle burun estetiği büyük kolaylıkmış.Doktorum Coşkun Levent Taşçı çok pozitif güleryüzlü ve çok başarılı bir doktor

13 ocak cuma günü lazerle burun estetiği oldum ve çeneme medpor takıldı.Ameliyat esnasında ve ameliyattan sonra herhangi bir sorun yaşamadım.İyiki lazerle burun estetiği oldum çünkü tampon takılmadığı için nefes almada bir sorun yaşamadım ameliyattan bir gün sonra morluklarım oldu fakat rahatsız edici seviyede bir morluk değildi.Burnum tam istediğim gibi ve çok doğal görünüyor şimdiden çok güzelleştim çok mutluyum .Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.lazerle burun estetiği büyük kolaylıkmış.Doktorum Coşkun Levent Taşçı çok pozitif güleryüzlü ve çok başarılı bir doktor

Merhaba bende lazerli burun estetiği yaptırmak istiyorum. Levent beyin muaynehanesine gittim bu konu ile ilgili. Kendisi lazer ile burun kıkırdaklarının şekillendirilebilir olmasından bahsetti. Doktor tanıdıklarım kıkırdağın sert bir yapı olduğunu ve böyle şekillendirilemeyeceğini söylediler. Bu konuyu Levent beye de belirttim ancak aynı cevabı aldım. Sizin bu konuda görüşünüz nedir? Türkiyede bildiğim kadarıyla bu operasyonu sadece Levent bey yapıyor. Siz öncesinde bu operasyonu araştırdınız mı?

Merhaba sizin eski ve yeni halinizi gorebilirmiyim. Lazerle burun estetigi hic duymadim ve gormedim.

Back
X