Lazerle siğil aldırma

Cinar_Mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
4
1
86
30
Yüzümdeki siğili lazerle aldırdım esmer tenliyim 3 hafta önce aldırdım françksiyonel co2 lazerle koyu kahverengi leke kaldı bu geçer mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz

Lekeler için krem verdimi doktorunuz genelde o lekeler kabuk tutar kabuklar dökülmeye başlayınca krem sürmeniz gerekir nemlendirmek için ve zamanla geçer sadece düzenli güneş kremi surmeniz ve güneşten korunmanz gerekir ufak tefek renk kalabiliyor fakat onun için madecassol gibi krem öneriyorum ben bu arada güzellik uzmaniyim

Benim doktor sonrasında bana prp yaptı. Aynı acıyı 2 kere çektim ama iz kalmadı gibi bir şey oldu.

Bepantol hametan sür dedi la Roche posay bölüme 5 kremi de vardı bende Bepantol ve onu kullanıyorum. Siğilin kök kısmı vardı ortada orayı derin oydu kenarlarını yüzeysel aldı sadece ortası kabuk tuttu ilk bir hafta çok iyi görünüyordu açık pembe renkte sağlıklı görünüyordu düzenli 2 saat bir güneş kremi sürüyorum sanki ben varmış gibi koyu görünüyor doktor normal zamanla açılacak dedi ancak ben endişe ediyorum. Cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…