- Konu Sahibi chocolategirl
-
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl 12 kilo verdim (94 den 82 ye düştüm) fakat yıllardır spor yaptığm için 70li kilolarda görünüyorum,kimse inanmaz 82 olduğuma. Neyse... buna rağmen yan yastıklarım, göbeğim ve sırtım vardı. Deliler gibi spor yapan ve az yiyen biri olarak artık bunları atamamak beni tüketti. Devam etmek için motivasyona ihtiyacım vardı ve 6 Haziran 2017 (yani dün) operayonu oldum. Öncelikle ilk uyandığınızda asla ağrı hissetmiyorsunuz,yoğun bir anestezi ve ağrı kesicinin etkisi altında olduğunuz için. Belinizde büyük pedler ve onun da üzerinde sıkı bir korse oluyor.Bütün bunlara rağmen o koca göbeğim dümdüz duruyordu ve yanlarım yoktu. Şok oldum. Tam 5,5 litre yağ alındı. Ağrı yok sızı yok, mutluydum.. amaaaaa gece bir kanama, bir ağrı! Tam 5 kez yatağım ve üstümdeki pedler değişti ve o iğnelerin yerleri sızlamaya başladı. Evet çok ağrıyor ve ben acı eşiğim düşük olmasına rağmen dayanılmaz olduğunu düşünmüyorum. Ertesi gün yani bugün eve bıraktılar. Kanama durdu yoğun ağrı devam ediyor, sürekli ağrı kesici alıyorum. Şu an bile inceldiğimi (ödemlere rağmen) hissediyorum. Tavsiye edip etmeyeceğimi size ileri tarihlerde girip yazacağım ama bence değer. Fiyat ve doktor bilgisi dışında, sorularınız varsa yanıtlarım. Bu bilgileri ise özel mesajda yazabilirim.
Merhaba canım, evdekilere söylememen imkansız çünkü oturup kalkmakta zorlanıyorsun ilk 1 hafta.(2 günü çok zor, diğerleri normal) sadece evdekilerle paylaş eğer yaptıracaksan. Ama kilo almamamız lazım,çok dikkat etmemiz lazım bu bir gerçek. Yağlanma başka bölgelerden olurcanım merhaba..ben de günlerdir bunu düşünüyorum ve cesaret edemiyorum açıkçası..çok geçmiş olsun..
uzun zamandır diyet ve kilo problemlerimle uğraşıyorum.daha önce karın germe oldum ama sonrasında 7 8 kg aldım...boşa olmuş gibi bişey oldu anlayacağın..operasyonu geçirmek istiyorum ama kimseye söylemekte istemiyorum evdekiler dahil olmak üzere..nasıl olacak bilmiyorum..
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl 12 kilo verdim (94 den 82 ye düştüm) fakat yıllardır spor yaptığm için 70li kilolarda görünüyorum,kimse inanmaz 82 olduğuma. Neyse... buna rağmen yan yastıklarım, göbeğim ve sırtım vardı. Deliler gibi spor yapan ve az yiyen biri olarak artık bunları atamamak beni tüketti. Devam etmek için motivasyona ihtiyacım vardı ve 6 Haziran 2017 (yani dün) operayonu oldum. Öncelikle ilk uyandığınızda asla ağrı hissetmiyorsunuz,yoğun bir anestezi ve ağrı kesicinin etkisi altında olduğunuz için. Belinizde büyük pedler ve onun da üzerinde sıkı bir korse oluyor.Bütün bunlara rağmen o koca göbeğim dümdüz duruyordu ve yanlarım yoktu. Şok oldum. Tam 5,5 litre yağ alındı. Ağrı yok sızı yok, mutluydum.. amaaaaa gece bir kanama, bir ağrı! Tam 5 kez yatağım ve üstümdeki pedler değişti ve o iğnelerin yerleri sızlamaya başladı. Evet çok ağrıyor ve ben acı eşiğim düşük olmasına rağmen dayanılmaz olduğunu düşünmüyorum. Ertesi gün yani bugün eve bıraktılar. Kanama durdu yoğun ağrı devam ediyor, sürekli ağrı kesici alıyorum. Şu an bile inceldiğimi (ödemlere rağmen) hissediyorum. Tavsiye edip etmeyeceğimi size ileri tarihlerde girip yazacağım ama bence değer. Fiyat ve doktor bilgisi dışında, sorularınız varsa yanıtlarım. Bu bilgileri ise özel mesajda yazabilirim.
Hayır canım lazer lipo oldum ben. Evet ertafta çok yüksek fiyatlar dönüyor, ben uygun yaptırdığımı düşünüyorum...canım peki o sarkık bölge gitti mi lipo dan sonra?klasik lipo oldun değil mi?ben de dün alper tuncel ile görüştüm.ama işten su an izin almam pek kolay değil.evdekilere de söylemeyi istemiyorum çok kararsızım.en azından 10 kg verip olsam daha çok fayda görürüm dedim.bayağı da yüksek bir fiyat söyledi.sırt ve karın bölgesi için.parayı geçtim acılar çok kötü dedi herkes.of of
Çok teşekkürler canımSelam Can'ım çok geçmiş olsun
Canım merhaba. Karnın lipolizden sonra nasıl görünüyor. Kıyafetsiz olarak memnun musun.Çok teşekkürler canım
Lütfen banada fiyat verirmisn ozelden ve nerde yaptrdn ben izmirdeym evliyim psikolojim de iyi değil arkadaşlar akşama kadar burda forumları okuyorum inşallah hepiniz hayalinizdeki kavuşursunuz bende dahilMerhaba arkadaşlar. Geçen yıl 12 kilo verdim (94 den 82 ye düştüm) fakat yıllardır spor yaptığm için 70li kilolarda görünüyorum,kimse inanmaz 82 olduğuma. Neyse... buna rağmen yan yastıklarım, göbeğim ve sırtım vardı. Deliler gibi spor yapan ve az yiyen biri olarak artık bunları atamamak beni tüketti. Devam etmek için motivasyona ihtiyacım vardı ve 6 Haziran 2017 (yani dün) operayonu oldum. Öncelikle ilk uyandığınızda asla ağrı hissetmiyorsunuz,yoğun bir anestezi ve ağrı kesicinin etkisi altında olduğunuz için. Belinizde büyük pedler ve onun da üzerinde sıkı bir korse oluyor.Bütün bunlara rağmen o koca göbeğim dümdüz duruyordu ve yanlarım yoktu. Şok oldum. Tam 5,5 litre yağ alındı. Ağrı yok sızı yok, mutluydum.. amaaaaa gece bir kanama, bir ağrı! Tam 5 kez yatağım ve üstümdeki pedler değişti ve o iğnelerin yerleri sızlamaya başladı. Evet çok ağrıyor ve ben acı eşiğim düşük olmasına rağmen dayanılmaz olduğunu düşünmüyorum. Ertesi gün yani bugün eve bıraktılar. Kanama durdu yoğun ağrı devam ediyor, sürekli ağrı kesici alıyorum. Şu an bile inceldiğimi (ödemlere rağmen) hissediyorum. Tavsiye edip etmeyeceğimi size ileri tarihlerde girip yazacağım ama bence değer. Fiyat ve doktor bilgisi dışında, sorularınız varsa yanıtlarım. Bu bilgileri ise özel mesajda yazabilirim.
Hayır canım lazer lipo oldum ben. Evet ertafta çok yüksek fiyatlar dönüyor, ben uygun yaptırdığımı düşünüyorum...
Vücudumda hala ödem var çünkü bugün 12.gün henüz ama aşırı değil gibi... fakat ağrılarım hergün daha da azalıyor şükürler olsun. Korseye de alıştım gibi... fakat kaşıntı başladı, heralde o delik yerleri iyileşiyor ki,kaşınıyorum. O biraz zorluyor ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?