- Konu Sahibi chocolategirl
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl 12 kilo verdim (94 den 82 ye düştüm) fakat yıllardır spor yaptığm için 70li kilolarda görünüyorum,kimse inanmaz 82 olduğuma. Neyse... buna rağmen yan yastıklarım, göbeğim ve sırtım vardı. Deliler gibi spor yapan ve az yiyen biri olarak artık bunları atamamak beni tüketti. Devam etmek için motivasyona ihtiyacım vardı ve 6 Haziran 2017 (yani dün) operayonu oldum. Öncelikle ilk uyandığınızda asla ağrı hissetmiyorsunuz,yoğun bir anestezi ve ağrı kesicinin etkisi altında olduğunuz için. Belinizde büyük pedler ve onun da üzerinde sıkı bir korse oluyor.Bütün bunlara rağmen o koca göbeğim dümdüz duruyordu ve yanlarım yoktu. Şok oldum. Tam 5,5 litre yağ alındı. Ağrı yok sızı yok, mutluydum.. amaaaaa gece bir kanama, bir ağrı! Tam 5 kez yatağım ve üstümdeki pedler değişti ve o iğnelerin yerleri sızlamaya başladı. Evet çok ağrıyor ve ben acı eşiğim düşük olmasına rağmen dayanılmaz olduğunu düşünmüyorum. Ertesi gün yani bugün eve bıraktılar. Kanama durdu yoğun ağrı devam ediyor, sürekli ağrı kesici alıyorum. Şu an bile inceldiğimi (ödemlere rağmen) hissediyorum. Tavsiye edip etmeyeceğimi size ileri tarihlerde girip yazacağım ama bence değer. Fiyat ve doktor bilgisi dışında, sorularınız varsa yanıtlarım. Bu bilgileri ise özel mesajda yazabilirim.