• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazımlık seçimi

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
41
İstanbul
merhaba annişler:80:
ben yavaş yavaş bezden kurtarma çabalarına girmek istiyorum
eğitimi bölmemek adına ön hazırlıklarımı yapmam gerek tabi k
müzikli oturaklardan alsam mı diye düşünürken çocuklara aslında hiç okadar da cazip gelmediğini duydum bu konuda fikir alışverişi yapalım mı?

Bizde bu yaz başlayacağız alıştırmaya. ben klozet üzerine yerleştirilen aparattan alacağım. Ayrıca lazımlık almayı düşünmüyorum. Klozete yapması gerektiğini öğrenir böylece diye düşünüyorum.

işte olay o zaten şklığına bakmıyorum işlevselliğine bakıyorum
aslında en son eklediğim poşetli en mantıklısı bana göre
tuvalet adaptoru de oluyor ya illaki işimize yarar lazımlık istemese bile hemde daha hijyenik geldi bana uff ne bileyim tecrübeliler aktarsa
ben bir de blogumda post açayım bu konuyla ilgili

Son düzenleme:
işte olay o zaten şklığına bakmıyorum işlevselliğine bakıyorum
aslında en son eklediğim poşetli en mantıklısı bana göre
tuvalet adaptoru de oluyor ya illaki işimize yarar lazımlık istemese bile hemde daha hijyenik geldi bana uff ne bileyim tecrübeliler aktarsa
ben bir de blogumda post açayım bu konuyla ilgili

slm canım
benim oğlum geçen yaz tüm çabalarıma rağmen ısrarla öğrenmedi aslında ben aceleci davranmışım çünkü uzmanla görüştüm henüz erken ve tutamaz dedi:(arkadaşımın oğlu 9 ay büyük benimkinden ve müzikli olan oturakların çok etkili olduğunu söyledi.çünkü orda otururken kitap okuyo,top oynuyo tv seyrediyo çok hoşuna gidiyo çocukların dedi.ilk wc ye yaptığı gün mum yakmışlar olayı kutlamışlar çok hoşuna gitmiş:84:bende havalar ısınsın başlıycam inşallah.

ben lazımlık almayı düşünmüyorum. klozet üstü adaptörlerden alıcam. lazımlıga alışınca klozete oturmuyolar korkuyolar gezmeye giderken bide yanımda lazımlık taşıyamam açıkçası. bence lazımlık işini biraz düşün dedim

Back
X