Bu gün internette araştırırken bir tv gördüm hem indirimli hemde uygun fakat kararsızım arkadaşlar bu televizyonu almalımıyım yada sizlerin bir tavsiyesi olurmu ban yardımcı olabilirmisiniz gördüğüm tv bu sitede sizde göz atıp bana görüşlerinizi biliglendirirmisiniz çok memnun olurum Darty TR
Bu gün internette araştırırken bir tv gördüm hem indirimli hemde uygun fakat kararsızım arkadaşlar bu televizyonu almalımıyım yada sizlerin bir tavsiyesi olurmu ban yardımcı olabilirmisiniz gördüğüm tv bu sitede sizde göz atıp bana görüşlerinizi biliglendirirmisiniz çok memnun olurum Darty TR
sakın ordan televizyon alma nişanlımda sonyden istiyo ordaki televizyon fiyatlarıda uygun hemde 3D özelliği var televizyonda yanında 3D gözlük veriyolar özellikleri çok güzel
Konu çoktan kapanmış biliyorum fakat başkalarına faydalı olması açısından yazmak istedim. 1 ay önce mağazadan beğendiğim Samsung UE55H8000 model televiyonu fiyat uygunluğu açısından internetten araştırdım ve en iyi fiyata Tekburda diye bir siteden aldım. Sağolsunlar her konuda yardımcı oldular ve çok memnun kaldım. Bunu kendilerine de belirttim. Faydalı olması dileklerimle...