• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ldrmak zereyim yardm edin.........!

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
sevgilimle 3 yıldır beraberiz..ama son 6 aydır rahatlığı ilgisizliği beni çıldırtıyo..bir de aşırı kıskanç..geçen gün buluştuk dizimin altında etek giymiştim demedigi kalmadı günü zehir etti..bunuda gectim aşırı rahatlığı 40 yııllık evliymişiz gibi geçkin davranması beni delirtti artık yettii..yapısı zaten uyuşuk bide böyle davranınca cok sinir bozucu oluyo artık ılıskımız hakkında olumsuz dusunmye basladım ve buda benı korktyo akıl verin bana kızlar:(

cnmm üzüldüm ya
erkekler zaman zamn böle yapabilio ama bunu farkında olmaz ona sorsan!
bence
kendini yiyip bitirecegine direk açıkca
içini dök knş birazda
o düşünsünn

cnmm üzüldüm ya
erkekler zaman zamn böle yapabilio ama bunu farkında olmaz ona sorsan!
bence
kendini yiyip bitirecegine direk açıkca
içini dök knş birazda
o düşünsünn

oyledım kabul etmıokı ben bişey yapmıorm dıo..bende sorun bişey yapmaman zaten dıorm ama yok onada bi cevabı var:oklava:

canım benım vallahi bu erkekleri cözmeye kalkma bence..bırak ne yaparsa yapsın su akar yolunu bulur hesabı yapp....düzelir inşallah

ya erkekler öyle işte genelde bi kadının artık kendine ait olduğunu biliyosa bide kadın kendisine aşıksa ve bundan eminse daha çok rahatlıyabiliyolar onlara göre çantada keklik hesabı yani en kör kütük aşığında bile bu rahatlama oluyo hele bide evlenince bence sevgi ve güven yönünden aranızda sorun yoksa bence halledilebilir sorunlar bunlar...

ya erkekler öyle işte genelde bi kadının artık kendine ait olduğunu biliyosa bide kadın kendisine aşıksa ve bundan eminse daha çok rahatlıyabiliyolar onlara göre çantada keklik hesabı yani en kör kütük aşığında bile bu rahatlama oluyo hele bide evlenince bence sevgi ve güven yönünden aranızda sorun yoksa bence halledilebilir sorunlar bunlar...

korkutmayın yaa:):)
biraz zamn geçsin ne yani bizimkilerdemi böle davrancak nasılsa bu benim diye.
biz öle degilizki amaaa:olmaz:

şu 3 yılda gven açısından birkere bile acaba demedim oda bana aynı şekilde sevgiyi zaten hiç söylemiyorum bile.. ama bu davranışları çileden çıkarıyo beni..bende sevildiğimi hissetmek istiyorum..ESKİDEN OLDUGU GİBİ..

şu 3 yılda gven açısından birkere bile acaba demedim oda bana aynı şekilde sevgiyi zaten hiç söylemiyorum bile.. ama bu davranışları çileden çıkarıyo beni..bende sevildiğimi hissetmek istiyorum..ESKİDEN OLDUGU GİBİ..
e ozaman bence çok büyük bi sorun yok konuşarak halledebilirsiniz bence ona sana karşı ilgisiz davrandığını eskisi gibi olmadığını söyle gerçi bi süre düzelir sonra yine aynısı kendimden biliyorum erkeğin doğasında var bu şekerim onlar bizim kadar ince düşünemiyo onlar beyninin 4 te birini yada maksimum 4 te 2 sini ayırıyo bize biz 4 te 4 ünü aramızdaki fark bu...Çok üzgünüm çoook

Değişimden korkarım hele de ilgi yönündense..çekin kendinizi derim. 40 yıllık evli gibi rahatsa şimdi Allah bilir evlendiğinizde na yapar. Çeki düzen versin inşallah verir. ıyice sinir oluyorum şu erkeklere ha.

aynı durum bizim ilişkimizde de oluyo zaman zaman ilişkinin başlarında olduğu gibi ilgi olmuyo ne yazık ki arkadaşların da dediği gibi sevildiklerinden ve terkedilmeyeceklerinden eminlerse bi süre sonra otomatikman ilgi azalıyo ama sen sıkma canını güzelim bu seni sevmediğini ilişkinizin yolunda gitmediğini göstermez bizim gibi değil onlar ne onlar bizi anlayabilir ne de biz onları doğanın kanunu bu sevgisinden eminsen sen de seviyosan takma kafana sen de biraz daha relax ol bence..

canım 6 senedir süregelen bir ilişkim var... erkeklerin çoğunda bu durum sözkonusu.. yani 40 yıllık evlenmşssin için geçmiş gibi davranıyorlar... birşey yapmak istemiyor sanki heyecan duymuyor... yani sana özgü birşey değil bizde de aynı durum söz konusu ama ara ara bunu bozuyor olması lazım heyecanlanmalı sana süprizler yapmalı ara ara aşkın alevlenmesi lazım yoksa olmaz :mymeka:

nasılsa benim diye düşünüyo galiba arkadaş...ben böyle birini istemezdim devamda edemezdim şahsen konuş anlat sıkıntılarını kendine gelsin ne o öle çantada keklik misali davranmalar...etek yüzünden yaptığı kıskançlık değil bana göre sadece sorun çıkarmaya bahane....kcan değil bişi değil ona ne oluyo ? eşim dahi olsa karışamaz giyinmeyi ondan öğrenmicem izin vermeyin bu müdahalelere ilerde dozu artar dahada sıkıcı olur ...umarım düzelir canım

Hayatınıza fazla müdahale etmesine neden izin veriyorsunuz ?
Benim erkek arkadaşım diz altı giydiğim bir eteğe demediğini bırakmak şöyle dursun hiçbir laf edemez.
Siz bu duruma hiç tepki vermediniz mi ?
Umarım susup onun laflarını dinlememişsinizdir suçluymuşsunuz gibi.
O,ilgisiz davranıyorsa siz de çekin ilginizi bakalım.
Düşüncelerinizide açık açık belirtmekten çekinmeyin.
Tepenize çıkartmışsınız anlaşılan,çıkarttığınız gibi indirmeyide bilmelisiniz.

Bence buradan bazı mesajlar almalısın
3 yılda böyle yapan 30 yılda neler yapmaz
Hele de daha bekarken bunları yapan, evlenince neler yapmaz
Amann senden başkası kıymetli değil, o yüzden kendinden başka kimseyi çok önemseme
Rahatsız oluyorsan anlatırsın. Anlamıyorsa koluna sepeti takarsın :delphin:

Hayatınıza fazla müdahale etmesine neden izin veriyorsunuz ?
Benim erkek arkadaşım diz altı giydiğim bir eteğe demediğini bırakmak şöyle dursun hiçbir laf edemez.
Siz bu duruma hiç tepki vermediniz mi ?
Umarım susup onun laflarını dinlememişsinizdir suçluymuşsunuz gibi.
O,ilgisiz davranıyorsa siz de çekin ilginizi bakalım.
Düşüncelerinizide açık açık belirtmekten çekinmeyin.
Tepenize çıkartmışsınız anlaşılan,çıkarttığınız gibi indirmeyide bilmelisiniz.

tabiiki tepki verdim..bu yasıma kadar sen mi vardın giyinmeyi sendenmi ögrenıcem falan dedım o sınırle.. ya delirtiyo beni artık..

sen de ona aynısını yap kıyafetine her şeyine karış yanında onun gibi rahat davran bakalım memnun olabiliyor muymuş :olmaz::olmaz:

valla yerinde olsam bunun icin tepki verene kadar ona baskalari da dikkatimi cekiyor ama seni seviyorum mesaji verecek hareketlerde bulunurdum.
basit seyler mesela izlediginiz filmdeki adamin nazik bir tavrini adam dedigin bole olmali gibi kisa bi lafla hayranligini dile getirmen
ya da yakisikliligi icin hakkaten cok yakisikliymis gibi laflar etmen.
yani bana kalirsa erkeklerein biraz kaybetme korkusu olmali. yani onu sevdin tamam okey ama gozun ondan baskasini gormuyor hayatin o demek degil ki bu.
herkesi goruyorsun ama onunla vakit gecirmek istemeyi tercih ediyosun, bunun kiymetini anlamasini saglayiin.

mutsuzsan ve seni heyecanlandırmıyorsa üstüne üstlük huzurunu bozuyorsa ayrıl.

benimde sevdiğim bi ara böyleydi. cok rahattı. ilgisizdi sanki bişeyleri benim zorumla yapıyo gibiydi. naptım aynısını.2keremi aradı. hiç aramadım.buluşalım demedimi bende demedim.hatta buluşmak istedi erteledim. şuan iyiyiz allah bozmasın:)

valla yerinde olsam bunun icin tepki verene kadar ona baskalari da dikkatimi cekiyor ama seni seviyorum mesaji verecek hareketlerde bulunurdum.
basit seyler mesela izlediginiz filmdeki adamin nazik bir tavrini adam dedigin bole olmali gibi kisa bi lafla hayranligini dile getirmen
ya da yakisikliligi icin hakkaten cok yakisikliymis gibi laflar etmen.
yani bana kalirsa erkeklerein biraz kaybetme korkusu olmali. yani onu sevdin tamam okey ama gozun ondan baskasini gormuyor hayatin o demek degil ki bu.
herkesi goruyorsun ama onunla vakit gecirmek istemeyi tercih ediyosun, bunun kiymetini anlamasini saglayiin.

ben ona kaybetme duygusunu bizzat yaşattım..ama bunu ustunden uzun bi süre gectı yıllarında saglamıs oldugu bir güven var ama bunu suistimal edıo nasıl olsa benım gıbılerınden.dün söyledim sikayetimi haklısın dedi ama bakalım..pek umudum yok:(

Back
X