Leblebiyle zayıflama mümkünmüdür? Leblebi tüketimi ile aklımıza gelen sorulardan birisi kuru yemiş olduğundan kilo aldırır mı? Toplam vücut yağını artırır mı? Kaç kaloridir? Tok tutar mı? Bu sorular aklımıza sık takılan sorulardan değil mi?
Leblebiyle zayıflama mümkünmüdür? Leblebi tüketimi ile aklımıza gelen sorulardan birisi kuru yemiş olduğundan kilo aldırır mı? Toplam vücut yağını artırır mı? Kaç kaloridir? Tok tutar mı? Bu sorular aklımıza sık takılan sorulardan değil mi?
Merhaba evet sadece leblebi ve tok tutuyor ben su içmeyi sevmeyen bir insanım aklıma bile gelmezdi ama limonlu suyu içebiliyiorum saat 5 e kadar 2,5 ltlik limonlu su bitiyor bile leblebiyi 1 çay bardağı ile sınırlandırmadım karnım açıktıkça zıcık azıcık iyice çiğneyerek yiyorum kolay gelsin
3 GÜNDE 2.300 kg vermişim bugünde devam edeceğim hiçbir açlık hissim olmadı leblebide doyurucu ama kabızlık sorunu oldu onuda form çay içip hallettim bakalım yarın ne olacak kolay gelsin
Merhaba 4. gün yaptım 62.500 ile bitirdim zaten bu detoks amaçlı olduğu için daha fazla devam etmeye gerek yok . 3 günlük idi ben 4 gün yaptım 2 hafta ara verip tekrar yapacağım . Size kolay gelsin
Merhaba 4. gün yaptım 62.500 ile bitirdim zaten bu detoks amaçlı olduğu için daha fazla devam etmeye gerek yok . 3 günlük idi ben 4 gün yaptım 2 hafta ara verip tekrar yapacağım . Size kolay gelsin