• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

led tv ekran çatlaması

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
günaydın arkadaşlar,
akşam ben mutfakta uğraşırken benim iki kız kavga etmişler büyük küçüğe oyuncak fırlatmış oda tv ekranına çarpmış ekran çatlamış ortada renk dağılımı var ama izlenebiliyor. servisi falan araştırdık 1500 civarında panel değişiyormuş 2-3 güne değiştiricez. ozmana kadar tv yi bu şekilde kullansak bi zarar olurmu. daha önce başına gelen varmı.

Olacağını sanmıyorum. Bizim eski tvde ortada paralel kalın bir çizgi şeklinde kararma vardı, o kısımdaki her şey daha karanlık görünüyordu. 2 yıldır sürüyor bu ve hala kullanılıyor. Daha öncede sizin tv gibi kullanılan tvler gördüm. O yüzden bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Çatlak derken fiziki bir çatlak mı?
Bizim televizyonun ekranında yukarıdan aşağıya 2 çizgi var.
Senelerdir bu şekilde kullanıyoruz, hiç tamir ettirmeyi falan düşünmedik.
Kullanılmayacak duruma gelinceye kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.
Zaten televizyon benim için çok ta önemli bir aygıt değil, olmasa da olur.
1500 TL vermek yerine bu şekilde kullanırım, kullanılmayacak duruma gelirse de yenisini alırım.

Eşya sigortası yaptırın :)
Çok hafif bir darbe sonucu 1 yıllık tv gitti.. Sigortamız olduğu için ücretini alıp yeni tv sahibi olduk

günaydın arkadaşlar,
akşam ben mutfakta uğraşırken benim iki kız kavga etmişler büyük küçüğe oyuncak fırlatmış oda tv ekranına çarpmış ekran çatlamış ortada renk dağılımı var ama izlenebiliyor. servisi falan araştırdık 1500 civarında panel değişiyormuş 2-3 güne değiştiricez. ozmana kadar tv yi bu şekilde kullansak bi zarar olurmu. daha önce başına gelen varmı.
Sıfırını almak daha mantıklı degil mi

günaydın arkadaşlar,
1500 ona vereceginixe yenisini alsaniz daha iyi.. elektronik aletler bir kere bozuldu yada zatrar gordumu daha sonra yine ariza verebiliyo

günaydın arkadaşlar,
Tv nin fiyatı ne kadar 2000 bin civarı bulursanız bencede yenisini alın,1500 verip yaptırınca eskisi gibi olmayabilir,televizyonda olur mu bilmiyorum kardeşimin telefon ekranı çatladı ama içten çizgi çizgi oldu daha sonra yavaş yavaş bütün ekranı kapladı kardeşimde yaptırmak içinde bir dünya para alıyorlar en iyisi yeni ürün almak dedi yenisini aldı.

Back
X