- 8 Haziran 2015
- 35
- 13
- 38
- 25
- Konu Sahibi toanyonenolza
-
evet ki yazdigim sadece yarisi daha cok sey yapmis adam ;( tüm hikayeyi aratabilirsiniz DOGRU BIR HIKAYEDehşete düştüm ya ne hayatlar var ,ben konunuzu okuyunca öğrendim.İnsan olan çocuklarına nasıl böyle bir hayat yaşatır çok fena,üzüldüm o yavrulara ahh Ilahi adalet nerdesin !!
evt türkcem okadar iyi degil bunu da bi sayfadan yazdim saten .bide türkce alfebesi kulanmadim bende alman klavyesi var ama umarim anlamisinizdirHaber gerçekmiş, kim çevirmiş de z yerine s yazmış bilmiyorum gerçi de, yirmi yılboyunca kaçmamak ilginçmiş, hayır zaten fuhuş yapıyorsun, kaçsan da kaybedecebileceğin birşey kalmamış yani ,bari kaçaymışsın çocuklarını alıp.
tehdit ettmisböyle yparim söyle yaparim dige bide kapatmis onlari .. 20 yil boyunca hemde ;( Polise defalarca gittim bürsürü Gazeteciyle konusdum hic biri inanmadi makale yazdilar ama hic cikmadi demis .." oyüzdenden internette video yapip koymus artik kadin böyle duyurdu sesini ve cogu kisde yardim etmisOlabilir de cidden neden kacmamis? Oranin polisleri bizim gibi degiller ki inanmasinlar.. Üzüldüm ne diyeyim.. Allah yardimcilari olsun..
evt berkide ismini vermek istemedi . insanlar da kadina avukatin ismiyle bili heralde ?Ayrica Lee Jung Hee magdurenin adi degil. Sanirim onlarin avukatinin adi. Google a yazdim ve Guney Koreli avukat olarak karsima cikti.. Sanirim ceviri hatasi var..
e
evt berkide ismini vermek istemedi . insanlar da kadina avukatin ismiyle bili heralde ?
Inanırım arkadaşım iyi ki böyle bir paylaşımda bulundun.İmza kampanyasını da imzaladım.evet ki yazdigim sadece yarisi daha cok sey yapmis adam ;( tüm hikayeyi aratabilirsiniz DOGRU BIR HIKAYE
tessekürler . Kadin en azindan onu dünyanin her tarafindan destekledigini bilsinHimm olabilir. Gerci belki de avukat cunku avukat 45 yasinda. Imza kampanyasini paylasmamissiniz. Ben paylasayim..
https://www.change.org/p/south-kore...or-all-sexual-domestic-abuse-and-rape-charges
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?