Leep konizasyon işlemi

Talia Hira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
37
3
1
28
Merhaba bu hafta leep konizasyon olucam bende hpv 16 var cin 2 Hsıl çıktı endoservikal gland tutulumu var kolposkobi de böyle çıktı sonuç endoservikal gland tutulumu olup leep konizasyonu yaptırdıktan sonra sorun çıkar mı gland tutulum iç bölgede olduğu için temizlenmesi sorun olabiliyormuş daha sonra kolposkobi raporunda endoservikal gland tutulum olupta sonuçları temiz gelen var mı

Ben son evredeydim. Bir milim kalmıştı zaten yasım küçük. Ve küçük bir yaşta böyle bir hastalıkla savaşmak zordu benim için. Burda insanların bana yardımcı olacagını düşünüp girdiğim bir yer aslında insanların amacının sana yardım değill. Menfaat oksaması gibi yer olduğunu hep kendime hatırlattım. Amliytınızı olun. Ameliyat bitiminde içeriden patoloji ye parça alıp gonderiyor tekrrdan gelecek sonucları bekliyorsnz bunu alma nedeni icerisi acaba temizlendimi diye. ? Sonra sizi smeara çağırcktr. Kontrol için. Amlyt sonrasında. Doktorunuzu iyi seçin. Sonuçta bir rahim ameliyatı ve ileride asla kapmam düşüncesi olamaz tekrardan bir Çin 1 de olsa tekrar edebilir bu yüzden düzenli kontrollerınızı aksatmayın . Doktorunuz lâ konuşun. Doktorlar kesin konuşmaya bilir ama şifanın da Allah'tan geldiğini unutmayalım. Kötüleri düşünmeyelim. En önemlisi burdaki insanlardan fikir bile almayın derim . Tekrardan Gecmiş olsun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…