Leke gelmesi

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar mrb 4 temmuz adet gunumdu çok düzenli olurum hic aksamaz uç gün önce hafif acil kahve gibi akintim geldi hasta olacagim derken olmadim testte yapmadim hamilelik belirtim de yok sizce neden olabilir?

Test yap bence canım 2 ay önceydi dimi senin testler silik çıkmıştı hamilesin demiştik sonra kanaman gelmişti ama o zaman gecikme yoktu bence bu sefer oldu gibi hadi hayırlısı inşaAllah

Test yap bence canım 2 ay önceydi dimi senin testler silik çıkmıştı hamilesin demiştik sonra kanaman gelmişti ama o zaman gecikme yoktu bence bu sefer oldu gibi hadi hayırlısı inşaAllah
Evet canm iki ay önce felandi günüm gelmeden yapmistim testi.hep günümde olurum simdi memlekete geldik hava değişimi ortamdan etkinmis olabilir miyim bilmiyorum uç gündür pedle geziyorum bugün o acik kahve gibi akintim hic olmadi cumartesi pazar pazartesi vardi hafifte sanci gelip gidiyordu oldum olacagim diye bekliyordum bugün tamamen kesildi zaten öyle çok yoğun değildi günde bir iki defa görüyordum sadece pazar günü tam leke şeklindeydi ama hic hamilelige dair belirtim yok zaten hic değerlendiremedi diyebilirim 10.12.14.günler sadece koskaca bir ayda bu kadar belirtim olsa şüphelenen eğimde olmayinca gelir diye bekliyorum bir hafta bekleyeyim diyorum simdi test negatif cikat bu seferde hastanmadim diye bi şey mi var diye stres yaparim en azindan böyle bugün yarin olurum diye bekliyorum

Kizlar mrb 4 temmuz adet gunumdu çok düzenli olurum hic aksamaz uç gün önce hafif acil kahve gibi akintim geldi hasta olacagim derken olmadim testte yapmadim hamilelik belirtim de yok sizce neden olabilir?
Hamile olduğumu bu dediğin şekilde farketmistim ben yerlesme kanaması deniliyor. Bence de test yap ama testte de cikmayabilir hemen erken çünkü daha.

Benimde hamileligim boyle kendini gostermisti.hic sasmayan adetimden 3 gun once kahve lekelenmem olmustu.3 gun surmustu

Canm test yapmadim bugün uç günüm geçti hala olmadim hamileliği dair bir belirtim yok sende belirti olmusmuydu
ben her an adet olacakmışım gibi hissediyordum bir de epey akıntım olmuştu. bence bir test yap mümkünse hastanede bir kan testi benim idrarda çıkmamıştı hemen geç döllenmeymiş gerçi benimki ama tam adet olmam gereken tarihlerde kahverengi lekelenmeler olmuştu. bir kaç gün sürüp geçmişti.

ben her an adet olacakmışım gibi hissediyordum bir de epey akıntım olmuştu. bence bir test yap mümkünse hastanede bir kan testi benim idrarda çıkmamıştı hemen geç döllenmeymiş gerçi benimki ama tam adet olmam gereken tarihlerde kahverengi lekelenmeler olmuştu. bir kaç gün sürüp geçmişti.
Bende adet olacagim gibi hissettim canm ve öncesinde baya yoğun akintim vardi uç gün acik kahve akintiyi gördüm uç gün pedle gezdim olmadim.simdi herşey normale dondu ne akintim var ne leken uç günüm geçti test yapmadim bir hafta bekleyeyim dedim memleketteyiz burada yapmak istemiyorum

Benimde hamileligim boyle kendini gostermisti.hic sasmayan adetimden 3 gun once kahve lekelenmem olmustu.3 gun surmustu
10.12.ve 14.günleri değerlendirdi sadece çok fazla bir değerlendirme olmadigindan umutlanmiyorum canm ve hic şaşmaz adetim. Leke gelmesi beni biraz kuskulandiriyor bir hafta daha bekleyeyim diyorum çünkü memlekete geldik hava değişiminden stresten olmuyorumdur diye düşünüyorum bide kendimi hic hamile hissetmiyordum lekem uç Gun geldi hatalanacagim diye uç gün pedle gezdim olmadim

Bende adet olacagim gibi hissettim canm ve öncesinde baya yoğun akintim vardi uç gün acik kahve akintiyi gördüm uç gün pedle gezdim olmadim.simdi herşey normale dondu ne akintim var ne leken uç günüm geçti test yapmadim bir hafta bekleyeyim dedim memleketteyiz burada yapmak istemiyorum
Bence hamilesiniz ama tabi sabırlı olmak da yarar var:KK16:

10.12.ve 14.günleri değerlendirdi sadece çok fazla bir değerlendirme olmadigindan umutlanmiyorum canm ve hic şaşmaz adetim. Leke gelmesi beni biraz kuskulandiriyor bir hafta daha bekleyeyim diyorum çünkü memlekete geldik hava değişiminden stresten olmuyorumdur diye düşünüyorum bide kendimi hic hamile hissetmiyordum lekem uç Gun geldi hatalanacagim diye uç gün pedle gezdim olmadim
Ben sadece 12 ve 13. Gun degerlendirmeyle hamile kaldim.yeter ki senin icin dogru zaman olsun, Rabbim ol der ve olur.hayirli haberlerini aliriz insallah

Belirtiler için biraz erken zaten hemen başlamaz. İnş bir an önce iyi bir haber alırsın.
İnş.canim bugünde olmadim bekliyorum umutlanmak sonrada hayal kirliliği yaşamak istemiyorum testte yapmiyorum bazilari adet günü gelmeden klasik agrisindan göğüs agrisindan bahsediyo ister istemez bende yok diye umutlnamiyorum en iyisi biraz beklemek gibi geliyor bana inş hayal kirliliği yaşanan inş.bir sürpriz olur

Back
X