- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Peki lekelenme sonrası negatif çıkan kan testine rağmen mi hamileydin canım?Evet canım gelebilir benim ilk hamileligimde öyle olmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki lekelenme sonrası negatif çıkan kan testine rağmen mi hamileydin canım?Evet canım gelebilir benim ilk hamileligimde öyle olmustu
Hamileyim canim 6 haftalik :)Sessiz_sedasız adetin epey gecmis son durumunu merak ettim. Benim adetime 8 gun var ben de de leke geldi ve adet olacakmusim gibi karnim agriyo. Insallah hamilesindir de bana umut olursun :)
Gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. insallah bende hamileyimdir. Daha bir hafta var ama hayirlisi arrtik :)Hamileyim canim 6 haftalik :)
İns.sende en yakin zamanda güzel haberi alirsin canm bnmGozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. insallah bende hamileyimdir. Daha bir hafta var ama hayirlisi arrtik :)
Hamileyim canim 6 haftalik :)
Canim msjini simdi gördüm adetimden 9 gün geçince yaptim testi.4 temmuz hastalanmam gerekiyordu. 1.2.3.temmuz leke geldi hastalandim sandim yapmadim 11.günde leke geldi yine yapmadim test çünkü hep hastalanacagim diye bekliyordum ama meğer bebismis:)Sessiz sedasız : canım hayırlı olsun nasıl anladın belirtilerin neydi açıklama yapar mısın merak ettim çok ve adetine kaç gun kala test yaptin:)
Canim bende lekelenme adete uç gün kala basladi uç gün devam etmisti seninki baya erken bilemicem oyuzdenKızlar selam, benim de bu ay adetin 16. gününden bu yana 5 gündür lekelenmem var ama sadece wc de oluyor. Dün Dr progesteron baktı 23,5 iyi dedi. Haftaya salı Regl olmam lazım bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu sizce
Bugün pozitifi gördüm. Kanda da çıktı ama bu lekeler beni korkutuyor.Canim bende lekelenme adete uç gün kala basladi uç gün devam etmisti seninki baya erken bilemicem oyuzden
Doktor progestan yazar canim hap yada iğnesini yazar kullanirsan geçer korkma ama mutlaka doktora gitBugün pozitifi gördüm. Kanda da çıktı ama bu lekeler beni korkutuyor.