Leke gelmesi

Sessiz sedasız : canım hayırlı olsun nasıl anladın belirtilerin neydi açıklama yapar mısın merak ettim çok ve adetine kaç gun kala test yaptin:)

benmde adetıme 2 gun var.. 2 gun önce kasıgım belım agrımstı adet sancısı gıbı gectı snra.. belrtılere taklmam genelde halay kırklgına ugramamamk ıcın ama artıkcok ıstıorum allah blıyo. rabbım kmseye yıllarca ewlat hasretı cektrmesın. amin

Kızlar selam, benim de bu ay adetin 16. gününden bu yana 5 gündür lekelenmem var ama sadece wc de oluyor. Dün Dr progesteron baktı 23,5 iyi dedi. Haftaya salı Regl olmam lazım bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu sizce

Sessiz sedasız : canım hayırlı olsun nasıl anladın belirtilerin neydi açıklama yapar mısın merak ettim çok ve adetine kaç gun kala test yaptin:)
Canim msjini simdi gördüm adetimden 9 gün geçince yaptim testi.4 temmuz hastalanmam gerekiyordu. 1.2.3.temmuz leke geldi hastalandim sandim yapmadim 11.günde leke geldi yine yapmadim test çünkü hep hastalanacagim diye bekliyordum ama meğer bebismis:)

Kızlar selam, benim de bu ay adetin 16. gününden bu yana 5 gündür lekelenmem var ama sadece wc de oluyor. Dün Dr progesteron baktı 23,5 iyi dedi. Haftaya salı Regl olmam lazım bu kadar erken yerleşme kanaması olur mu sizce
Canim bende lekelenme adete uç gün kala basladi uç gün devam etmisti seninki baya erken bilemicem oyuzden

Ben adetimden once 2 idrar testi yaptim pozitif cikti daha sonra adet oldum ama adetim once camurlu kahve bi sekilde daha sonra kanamaya cevirdi aama ben suphelenip doktora gittim hamilesin kanaman varsa kimyasal gebelik olabilir ya da ustune gorme olayini yasiyorsun dei. Pazartesi tekrarlicak testi kesin sonuc icin.kanama 1 gun surdu . Ve 2 gun hafif lekelenme oldu. Bugun dayanmadim yine test yaptim daha belirgin cikti. Yani olabiliyor boyle seyler.

Back
X