M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 418 19 118 Manisa 12 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #1 Merhabalar Sivilceden dolayı cildim de lekeler oluştu güneş lekeleri akne vs. Bunlar için etkili bir leke kremi, cc kremi, bb kremi arıyorum almanyadan şipariş verecemde bu konuda yardımcı olurmusunuz.. :) mesosys lancome estee lauder clinique ren radiance philosophy miracle Dermalogica Bioderma Murad Peter Thomas DDF Discoloration Reversal Darphin Melaperfect Dermalogica Teoxane Perfect Bliss
Merhabalar Sivilceden dolayı cildim de lekeler oluştu güneş lekeleri akne vs. Bunlar için etkili bir leke kremi, cc kremi, bb kremi arıyorum almanyadan şipariş verecemde bu konuda yardımcı olurmusunuz.. :) mesosys lancome estee lauder clinique ren radiance philosophy miracle Dermalogica Bioderma Murad Peter Thomas DDF Discoloration Reversal Darphin Melaperfect Dermalogica Teoxane Perfect Bliss
Morkizmor Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2014 255 183 23 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #2 Oncelikle bol bol su ic cildin dostu, krem konusunu bilemeyecegim...
AnaelZan Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2015 221 130 103 37 16 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #3 Ben netten buldugum her bitkisel peeling i denedim hergün yaptım ve uzun bir süre yüzüme aksamlari limon sürüp yattım gayet iyi durumda suan.
Ben netten buldugum her bitkisel peeling i denedim hergün yaptım ve uzun bir süre yüzüme aksamlari limon sürüp yattım gayet iyi durumda suan.