Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 5 gun sonra yaptım negatf çıktı ama 1 bucuk gun kan geldi oyle yerleşme kanaması olrmu sizce boyle yasayan varmı inşlh yerleşme kanamasısırYerleşme olabilir test yapsanıza
Tam adet gununde leke geldi sonra 1.bucuk gun kanla karsık leke geldi sonra zaten kesildi leke geldıAdet vaktinde mi geldi leke yoksa öncesi , kan verebilirsin
Benım hıç boyle olmamıştı amaYerleşme değildir normal kan geldiyse. Adet döngüsünde ılabiliyor bazen öyle.
Birkaç yılda bir üreme sistemimiz de yaşlanıyor. O yüzden olabilir. Mevsim dönümünden olabilir. Bu ay birçok kişide dengesizlik olduğunu okudum.Benım hıç boyle olmamıştı ama
İnşlah yerleşme kanamasıdır çocuk sahıbı olmak istıyrzBirkaç yılda bir üreme sistemimiz de yaşlanıyor. O yüzden olabilir. Mevsim dönümünden olabilir. Bu ay birçok kişide dengesizlik olduğunu okudum.
Kırmızı kan olmaz yerleşmede. Pembe veya kahverengidir. O da akıntı gibidir en fazla. Kırmızı kan geldi dediğin için sonradan üzülme diye yazıyorum.İnşlah yerleşme kanamasıdır çocuk sahıbı olmak istıyrz
Anladım canım hayırlısı neyse o olur inşallah yaKırmızı kan olmaz yerleşmede. Pembe veya kahverengidir. O da akıntı gibidir en fazla. Kırmızı kan geldi dediğin için sonradan üzülme diye yazıyorum.