Leke

nurt123456

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
30
4
6
26
5 haftalık hamileyim wc gittiğim de fazla durduğum zaman arada çok hafif çok açık kahverengi gibi pembemsi akıntı alıyor normal mi böyle birsey yaşayan varmi

5 haftalık hamileyim wc gittiğim de fazla durduğum zaman arada çok hafif çok açık kahverengi gibi pembemsi akıntı alıyor normal mi böyle birsey yaşayan varmi
Ben yaşadım doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi. 1 Hafta sonra geçti.

1 hafta boyunca devam etmis miydi? Benim de 1 haftadir devam ediyor. Dr dusuk olabilir b-hcg takibi yapalim dedi. Progesran vermedi ama
1 hafta boyunca devam etmis miydi? Benim de 1 haftadir devam ediyor. Dr dusuk olabilir b-hcg takibi yapalim dedi. Progesran vermedi ama.
Hayır bugün oldu daha yarın sabah hemen doktora gidicem ama inşallah sizin de geçer biranonce psikolojik olarak kötü hissediyor insan

1 hafta boyunca devam etmis miydi? Benim de 1 haftadir devam ediyor. Dr dusuk olabilir b-hcg takibi yapalim dedi. Progesran vermedi ama.
1 Haftada üç kez oldu sadece ama ilk olduğunda hemen progestan alıp 1 hafta yattım dinlendim.

Bende de var progeston daha önceden dusuk yapmıştım ondan kalan içmek istiyorum ama doktora da sormadan içmek istemiyorum
Böyle bir durumunuz varsa arayıp sorun gerekirse. Bilmiyorum benim doktorum arayıp söylediğimde hemen başlatmıştı

Back
X