Lekelenme mi???

turuncuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
112
0
46
Aydın
Merhaba kızlar,günüme daha var ama 3 gündür lekelenme yaşıyorum,
kahverengi kalın kıvamlı ya da sıvı halde,değişiyor,ama rengi kahve.
iki gün yoğun olarak geldi,bugün hafif hafif.
bebek düşünüyoruz ama umutlanmak da istemiyorum.Sizce ne olabilir bu?
adetime 2 gün var ve hiç şaşmaz hep gününde gelir.

Ayy kimseler görmedi mi???
Hiç kimsenin başına gelmedi mi bu durum?
Biri cvp versin ay,şokeyim:53:
nedir bu kahverengi akıntı???

38 kişi bakmış bir Allahın kuluda cevap vermemiş:31:hiç bilen yokmu ay nedir bu durum?adetimde gelmedi 5 gündür kahverengi akıntı diyorum.
gebelik olabilirmi bi cevap verin kızlar ya.bugün bana yarın size.ben herkezlere cevap veriyorum neden kimse bişeycik yazmıyo ya:43:

benımde hep adetımden once kahverengı lekem gelırdı ..

hamıle oldugum zaman gelmedı mesela..

test yapsan gunun gecerse cıkar mutlaka ..

eger hamıleysen kahverengı leken tehlıkelı olabılır .

çok sağolun dikkat çekmek için bayağ uğraş verdim ama.şimdi günüm bugün benim geçmedi henüz ama 5 gündür var kahve lekelerim akıntı gibi.bekleyim haftasonu geçsin.testim boşa gitmesin bi tane var zaten.

Eee arkadaşım ne yapalım biz doktor muyuz nerden anlayacağız lekelenme mi değil mi?Test yap diyoruz bi tane var diyorsun sonra da acil yardım diyorsun.Müneccim değil burada kimse kusura bakma

Ay keşke yazamasaydın o zaman güzelim.bu kadar sorun olcaksa senin için panik yapıyorum tabi 2 senedir bekliyorum ben.testim bi tane var harcamak istemiyorumki.
nedir yani bu kadar sert yazmışın

Ay keşke yazamasaydın o zaman güzelim.bu kadar sorun olcaksa senin için panik yapıyorum tabi 2 senedir bekliyorum ben.testim bi tane var harcamak istemiyorumki.
nedir yani bu kadar sert yazmışın
O kadar feveran etmişsin ki yardım edelim dedik hata ettik anlaşılan.Burda milletin sana ne demesini bekliyorsun ki.Evet hamilesin tebrikler mi diyecektik.Test yapmadan nasıl bileceksin hamile olduğunu.Hem her bünye farklıdır.Senin yaşadığın belki bambaşka bi şey.Test yap işte dedik yok yapamam diyorsun.O zaman kimse bi şey yazmıyo diye konuşup durma.

...............................................................................İki mesaj

Son düzenleme:
bence yap testi bi taneyse bitane alırsın yarın zulalarsın nedir ki böyle millete sorup muallakta kalacağına:27::27:

burası gebelik sayfası deyilmi istediğimi sorarım bende neden böyle tepki verip insanı bozuyosunuz.lütfen iyi bişey yazmıcaksanız terkedin.

Oldu küçük hanım siz ne yazıp yazmayacağımızı hangi konulara ne cevap vereceğimizi bize bi liste halinde bildirin ona göre davranalım biz de olur mu?Seviyene inmicem gidelim deecemm

Son düzenleme:
evet kızlar sorum devam ediyo lütfen bilenler yazsın bana.adeti olmadım bugün olmam lağzımdı.5 gündür kahve lekeler geliyo akıntı olarak.neden olabilir ne yapmam lazım.gebelik belirtisimi acaba?bide benim adet omadan önce göğüslerim şişer ağrır hiç bişey yok şimdi.bide benim adetim hiç geç gelmez hep gününde gelir düzenlidr.

Back
X