Lekelenme olduktan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı?

misspasha

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
52
25
288
Uşak
Merhabalar hanımlar, benim döngüm 28 gün sürer bat 9 Nisan cumartesiydi o gün önce açık pembe bir iki damla akıntım geldi, sonra idrardan sonra hafif pembe ya da kahverengi akıntım oluyor 3.gün bugün yani döngümün 30.günündeyim, gebelik testi aldım erken gebelik testi bile silik çıktı. Daha önce 1 boş gebelik 1 dış gebelik geçirdim doktora gitmeye korkuyorum şu an yine sağlıksız olacak diye. Durabilirsem bir hafta bekleyip öyle gideceğim hcg baktırmaya Böyle olup sağlıklı gebelik yaşayan var mı?

Eklentiler

• AA9FFDC0-0475-4FC1-9954-52C9266DFFB9.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 173
Merhabalar, bence kan testi verseniz içiniz daha da rahatlar. Benimde test yaptığımın ertesi günü yani gecikmemin 2. günü önce kırmızı sonra kahverengi lekelenmem oldu doktor iğne verdi bir seferliğine mahsus sonra da sağlıklı ilerledi çok şükür. Varsa bile eğer gebelik doktor önerisiyle kanama düşük önleyici tavsiye eder zaman kaybetmeyin bence.

Peki testiniz koyu bir çift çizgi miydi? Kadın doğumcu bir arkadaşımla görüştüm yaşadığım şehirde değil, bu konudaki anksiyetemi bildiği için haftaya pazartesiye kadar bekle ve adetin gelmezse o zaman git kan ver, sağlıklıysa zaten tutunur, değilse zaten kimyasal gebeliktir adetle atarsın dedi. Çok kararsızım, üstüne düşmem de istemiyorum ama dediğiniz gibi bir iğneyle yoluna girebilecek bir şeyse de kaybetmek istemiyorum artık

Benim ki de adetimin 1 gün gecikmesiyle yapmama rağmen çok silikti ama kan verdiğimde o gün ilk beta 225 çıkmıştı. İlk lekelenme olduğunda devlet hastanesi acili bişey yapamayız ilk haftalarda yükselmesine bakacaksınız demişti. Sonrasında özele gittim artış 3 kat olunca önlem amaçlı lekelenmeyi durdurdu. Sonrada birdaha yaşamadık şükür. Şimdi 6.aya girdik. Bence riske atmayın iki türlü de üzüleceğinizi düşünüyorsanız, bu bekleme sürecinde ki stres bile kötü sonuçlara yol açabilir Allah korusun. Siz yakındaysa gidin kan verin pozitif düşünün :)

Çok teşekkür ederim çok sağ olun, inşallah ben de artık sonuçlar iyi, sağlıklı bir gebeyim diyebilirim

İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)
Bugün cesaret edip kan verebildim daha fazla strese dayanamadım, 129 çıktı döngümün 35.günü, lekelenmemin üzerinden 6 gün geçti. Düşük gibi geldi sonuç şimdi ptesi tekrar vereceğim inanılmaz üZgünüm yine sağlıklı olmayacak gibi geliyo çok korkuyorum

Geçmiş olsun
Son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…