- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
Kizlar lekelenme rengi kahve ve pembemi oluyor birde adet gunu 1.gunu olma ihtimali varmi afersiniz akinti seklinde cok az bisey olabiliyormu? Dun adet baslangiciydi az bise geldi bidaha gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkeste rengi değişiyor
inşallah bebiş canim sagol
Cok aferdersiniz arkadslar akintili bi kirmizi silince odacanım canlı bir kırmızı olmaması şazım bildiğim kadarıyla
Adet gunumde oldugu icin regl diye dusndum.adetim.bazen boyle kesik kesik geliyor lekenme de oluyomus diye okuyunca buna yorumladim am test yapmaliyi.sanirmBence bi test yapmanda fayda var. Adet gunumde değil ama 10 gün sonrasında yaşadım o lekelenmeyi. Kahverengi ve açık pembe seklindeydi
canım eylül ayında seninkine benzer bir kanama yaşadım ilk başta pembe kahverengi arasındaydı bi iki gün sonra canlı bi kırmıZa dönüştü bence bi test yap için rahatlasın ya da istersen direkt doktora git ben öyle yapmıştım çünkü adet kanamasına da benzemiyordu evde kuruntu yapmaktan iyidir burda kimse kesin şudur diyemez malesefCok aferdersiniz arkadslar akintili bi kirmizi silince oda
canım eylül ayında seninkine benzer bir kanama yaşadım ilk başta pembe kahverengi arasındaydı bi iki gün sonra canlı bi kırmıZa dönüştü bence bi test yap için rahatlasın ya da istersen direkt doktora git ben öyle yapmıştım çünkü adet kanamasına da benzemiyordu evde kuruntu yapmaktan iyidir burda kimse kesin şudur diyemez tesekkurler canim
Test yaptim fakat ikinci cizgi yok hamile degilim cok uzgunumKırmızı kanama her halukarsa canlı kanamadır ve tehlikelidir. bence hemen bir test yaptır ve dr.la görüş.
Test yaptim fakat ikinci cizgi yok hamile degilim cok uzgunum
Sagol canim ama daha adet olamadim ya anlamadim testtrde cikmadihayırlısı olsun bebem üzülme, şimdi gelecek ay var :) adetin biter bitmez 10 ila 16 . günler arası çalışş bakalım :)
Sagol canim ama daha adet olamadim ya anlamadim testtrde cikmadi