Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 30. Gün lekelenme olduMerhaba kizlar bugün transferden sonra 9.günüm kahve rengi lekelenmem oldu sizde de oldumu?
Peki ne kadar sürdü?Bnde 30. Gün lekelenme oldu
Canım yerleşme kanamasi imiş. 3 gün sürdü. oksapar kullaniyordum doktorum 3 gün oksapar yapma demsiti. 3 gün sonra bitti.Peki ne kadar sürdü?
Anladim canım benimki de inşallah yerleşme kanamasidirCanım yerleşme kanamasi imiş. 3 gün sürdü. oksapar kullaniyordum doktorum 3 gün oksapar yapma demsiti. 3 gün sonra bitti.
İnşallah canımAnladim canım benimki de inşallah yerleşme kanamasidir
İnşallah canımtest yapsaydın belki çıkar
Canım testler yalancı negatif lik verebiliyor. Oyuzden emin olmak için doktorun un dediği tarihte kan testi verEki Görüntüle 3167298 testim böyle çıktı dün
Cok az silik çıktı sence varmidir bişey? Test günüm cuma günüCanım testler yalancı negatif lik verebiliyor. Oyuzden emin olmak için doktorun un dediği tarihte kan testi ver
Canım benimde ilk silik hayalet çizgi çıkmıştı gittikçe koyulaştiCok az silik çıktı sence varmidir bişey? Test günüm cuma günü
Bugün yine leke var ayniCanım benimde ilk silik hayalet çizgi çıkmıştı gittikçe koyulaşti![]()
Doktoruna söyledin mi. Yerleşme kanaması olabilirBugün yine leke var ayni![]()
Hemşireleri aradim kimse cevap vermedi..yarin da bitmezse erkenden tahlil yaptiririm.Doktoruna söyledin mi. Yerleşme kanaması olabilir
Bncede canimHemşireleri aradim kimse cevap vermedi..yarin da bitmezse erkenden tahlil yaptiririm.
İnşallah canımBncede caniminslalah pozitif olur
![]()