Lekelenme- Üstüne görme

sansli_bud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
111
39
98
Kızlar merhaba adetlerim düzensizdir. Ama en erken adetim 34-36 günde bir gibi oluyor 59 günleri bile bulduğu oluyor. son adet tarihim 20 eylül adetimin bittiği günden beri göğüslerimin uçları acıyordu bugün 25. günüm dünden beri önce sütlü kahve lekelenme oldu arkasından pembe sadece tuvalete gittiğimde silinirken peçeteye gelen lekelenmelerim oldu ve akşam az kanamaya dönüştü. Sabah kalktığımda günlük pedin yarısını dolduracak şekildeydi içinde minik pıhtı gibi parçalar var. Hiç bu kadar erken adet olmamıştım eğer bu bir adetse. Sizce neden böyle olmuş olabilir. ben hamilelik beklerken adetimin gecikmesini beklerken erken oldu. Üstüne görme dedikleri nasıl oluyor? Yardım istiyorum ümit etmelimiyim sizce

Cnm suphen varsa mutlaka test yap normal adet olup gebe kalanlar var cunku

canım hamilelilğin ilk haftaları öyle belirti olmuyo en azından bende belirti olmadı.
anlattıkların üzerine görme olabilir fazla umutlandırmak istemem seni ama hiç beklemeden bi hastaneye git kan tahlili yaptır. hamileysen çıkar.

kahve lekelenme üzerine hamile olduğunu öğrenen çok var git bi doktora düşük felan riski varsa hemen müdale edilir hade kan tahlili ver banada haber ver dualarım seninle

Adetlerim düzensiz diyosunuz once dr a gidip bunun nedenini ögrenmelisiniz kistiniz olabilir pko olabilirsiniz.boyle bi durumunuz oldugundan öturu uste gorüyo olabilirsinizde denilemez bence dr a gitmelisiniz

Adetlerim düzensiz diyosunuz once dr a gidip bunun nedenini ögrenmelisiniz kistiniz olabilir pko olabilirsiniz.boyle bi durumunuz oldugundan öturu uste gorüyo olabilirsinizde denilemez bence dr a gitmelisiniz

hormonlarımda da yumurtalıklarımda da hiçbir sorun olmadığını söyledi doktor geçen ay 2 yıldır bebek istiyoruz ama hiçbir olumsuzluk yok diyorlar buna rağmen bir türlü olmuyor adet oldum zaten geç olmasına alışmıştım benim vücudum böyle diyordum bu sefer de erken oldu dalga geçiyor vücudum sanki benimle anlayamıyorum

Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…