lekelenme ve kan uyusmazlik ignesi/Konu Tekrarı

cad_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
90
16
98
Arkadaşlar bir sorum olacak ben 9 haftalik hamileyim cok az lekelenmem var ve düşük tehlikem var. Kese etrafinda kanama gözüküyormus. O yuzden doktor tam doz kan uyusmazligi ignesi yapti. Ama benim aklima cok takildi acaba bebege bir zarari var mi diye. Benim gibi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.

Arkadaşlar bir sorum olacak ben 9 haftalik hamileyim cok az lekelenmem var ve düşük tehlikem var. Kese etrafinda kanama gözüküyormus. O yuzden doktor tam doz kan uyusmazligi ignesi yapti. Ama benim aklima cok takildi acaba bebege bir zarari var mi diye. Benim gibi olan arkadaslardan cevap bekliyorum.
bende 9. haftadayım benımde lekelenmem oldu rahım ıcınde kanamam vardı. sadece dusuk ıgnesı ve hapı kullanıyorum. suan lekenemem kesılı,dı. bizdede kan uyusmazlıgı var ama doktorum ıgne yapmadı. gercı bu benım ıkıncı gebelıgım ılkı karnımda ölmüstü.ozaman kurtajdan sonra o ıgne yapılmıstı belkide o yuzden suan yapılmadı. kan uyusmazlıgı ıgnesının bi zararı olsa zaten doktor yapmaz.

Teşekkür ederim canım cevabın için. Ben biraz takintiliyim. Özellikle hamilelikde bu çoğaldı:KK49:

Back
X