- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe leke canım da adet günüm az kaldı beklemek istiyorum umutlanmak istemiyorum de fazla regl olurum diyePembe leke geldiyse olabilir hamilelikk
Erken gebelik testinle öğrenebilirsin
Kaçgün geldi leke pembe pekii bukadar 5 gün once gelmesi hamilelik belirtisi diye biliyorum çünkü canım oyüzden ama umudunu kaybetmee bende hamile kalamadım ama umudumu kaybetmiyorumPembe leke canım da adet günüm az kaldı beklemek istiyorum umutlanmak istemiyorum de fazla regl olurum diye![]()
2 gün oldu kuzum ilk gece pembemsi su gibi çok açık renk idi akıntı pedi koydum takip edeyim diye bende şimdi normal akıntı var yani bitti gibi 2 güne doldurmadı kana dönmedi anlamadım bende yumurtlama olduktan sonra 6 ila 12 günleri arasında olabilirmiş diye okudum bilmiyorum kuzumKaçgün geldi leke pembe pekii bukadar 5 gün once gelmesi hamilelik belirtisi diye biliyorum çünkü canım oyüzden ama umudunu kaybetmee bende hamile kalamadım ama umudumu kaybetmiyorum
Bekle canım o haldee adetin gecikmesinden yana kafanı rahat tutt düşünme olacakk elbett2 gün oldu kuzum ilk gece pembemsi su gibi çok açık renk idi akıntı pedi koydum takip edeyim diye bende şimdi normal akıntı var yani bitti gibi 2 güne doldurmadı kana dönmedi anlamadım bende yumurtlama olduktan sonra 6 ila 12 günleri arasında olabilirmiş diye okudum bilmiyorum kuzum
Evet canım kasık da batmalar devam ediyor gelen giden yok şükür1 kez kimyasal gecirdim. Onda da iliskiden 7 gun sonra regl olacak gibi agrilarim baslamis, 9. Günde de pembe leke görmüşüm. Belki daha once de gelmistir de ben 9. Gunde camasirda görmüştüm.
Hadi insallah saglikla ilerlemis bir dollenmedir ve saglikla tutunuyordurEvet canım kasık da batmalar devam ediyor gelen giden yok şükür![]()
Aynen kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurBekle canım o haldee adetin gecikmesinden yana kafanı rahat tutt düşünme olacakk elbett![]()
Valla kuzum enteresan zaten geç döllenme diye düşünüyorum adet tarihimden sayarsak 20. Günde yumurtlama gördüm bende dedim artık olmaz falan diye düşünmüştüm bu ay yumurtlamam falan demiştimHadi insallah saglikla ilerlemis bir dollenmedir ve saglikla tutunuyordur![]()
Kurban olduğummm allahımmm inşaallahhh bende hep öyle diyorum geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diye elbetki hepimiz bu duyguyu tadıcazzAynen kuzum Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordursabır ve tevekkül bekliyoruz inşaallah anne oluruz hepimiz
![]()
Ne guzel telaslar. Insallah seninledir miniğin. Çok yukseltmek de istemem. Sonunda düşersen fena oluyor yasadim ben. Sen benim yaşadığımı yasama dilerim. En guzeli olsun, en sagliklisiValla kuzum enteresan zaten geç döllenme diye düşünüyorum adet tarihimden sayarsak 20. Günde yumurtlama gördüm bende dedim artık olmaz falan diye düşünmüştüm bu ay yumurtlamam falan demiştimşok oldum inşallah mucizeler gelir bu ay kuzu
![]()
Rabbim bu yolda çaba veren sabırla bekleyen hasret çeken anne baba adaylarına evlat duygusu tattırsın kuzummm Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin kün fe yekün ol derse neler olmaz ki kuzummmKurban olduğummm allahımmm inşaallahhh bende hep öyle diyorum geciktiriyorsa güzelleştiriyodur diye elbetki hepimiz bu duyguyu tadıcazzkuzum
![]()
Canımmmm şu gözyaşıınnn mutlulukla dökülsün durmasın hıççRabbim bu yolda çaba veren sabırla bekleyen hasret çeken anne baba adaylarına evlat duygusu tattırsın kuzummm Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin kün fe yekün ol derse neler olmaz ki kuzummm![]()
Ah canım benim Rabbim hepimize hamiş haberi almak nasip etsin bu yolda kimseyi dermansız bırakmasın AminnnnNe guzel telaslar. Insallah seninledir miniğin. Çok yukseltmek de istemem. Sonunda düşersen fena oluyor yasadim ben. Sen benim yaşadığımı yasama dilerim. En guzeli olsun, en sagliklisi![]()
Ah ah Aminnnn inşallah kuzummm hepimiz için öyle olsunnnn hepimiz haberden hüngür hüngür ağlayalımCanımmmm şu gözyaşıınnn mutlulukla dökülsün durmasın hıçç![]()
Sen şuan hamile haberini duyarsam ikimiz ağlarızz beeeAh ah Aminnnn inşallah kuzummm hepimiz için öyle olsunnnn hepimiz haberden hüngür hüngür ağlayalım![]()
Ah kıyamam kuzumm yaSen şuan hamile haberini duyarsam ikimiz ağlarızz beee![]()