Lekelenme

Zadfikhu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
67
4
6
38
Arkadaşlar merhaba, en son 16 ekimde regl oldum ve 31 ekimde nişanlımla ilk kez bir birliktelik yaşadım. Prezervatifle korunduk ilişki anında ufak bir kanamam oldu. Dün de ikinci kez yine korunarak bir birliktelik yaşadık ama bugün peçeteyle sildiğimde akıntıya benzer kan vardı. İç çamaşırıma bile bulaşmamış yalnızca sildiğimde gördüm. Sizce bu normal mi?

İlk kez derken yani anlayamadım ben nişanlınızla ilk kez mi birlikte oldunuz yoksa ilk defa mı cinsel ilişki yaşadınız eğer ilk cinsel ilişkinizse kanama normal değilmi yani.

İlk kez cinsel ilişki yaşadık o zaman sadece ilişki sırasında ufak bir kanama olmultu bu sefer ikinci ilişkiden bir gün sonra peçeteme kan geldi ama bu sabah çişimi yaptıktan sonra yine gördüm ve çiş sırasında ve sonrasında inanılmaz yanma hissi oluyor acaba balayı sistiti gibi bir şey olabilir mi?

İkinci ilişkiden sonra da biraz kan gelmesi normal benim de öyle olmuştu ilk seferlerde olabiliyor diye duymuştum ilk 4~5 ilişki kadar

Benimde regly sonlarına doğru nasıl hafif hafif gelir 1 hafta boyunca o şekilde lekelenme gibi gelmişti olabiliyor kişiden kişiye değişir tabi ki

İlk ilişki sonrası çok normal bir şey. Bazı kadınlarda olmuyor ama bazılarında da oluyor zar esnekliği ile alakalı diye biliyorum. Kafaya takılacak bir şey değil bence zamanla düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…