Lekelenme

Hacer50

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
37
2
6
27
Kızlar merhaba benim 1 yaşında oğlum var emzirdigim icinn adet görmedim henüz ve
1 yıldır geri çekme yöntemi ile korunuyoruz son 4 gündür lekelenme oluyor pembe akıntı bazen kahverengi gibi kasıkta ağrı belde ağrı aşırı halsizlik yüksek ateş. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Test şuan erken diye yapmak istemedim araya bayramda girdi sizin fikirlerinize ihtiyacım var.simdiden teşekkür ederim 🥰

Kızlar merhaba benim 1 yaşında oğlum var emzirdigim icinn adet görmedim henüz ve
1 yıldır geri çekme yöntemi ile korunuyoruz son 4 gündür lekelenme oluyor pembe akıntı bazen kahverengi gibi kasıkta ağrı belde ağrı aşırı halsizlik yüksek ateş. Sizce hamilelik belirtisi mi ? Test şuan erken diye yapmak istemedim araya bayramda girdi sizin fikirlerinize ihtiyacım var.simdiden teşekkür ederim 🥰
Geri çekilme yöntemi korunmaya girmiyor maalesef :( yani gebede olabilir pembe akıntı, ağrılar, ateşler gebelikte de oluyor

Adet olabilir benimde 3aylikkien oyle akinti olmustu bikacgun sonra adetim baslamisti

Kızlar Benim de adetim 5 temmuzda başladı 11 Temmuz da bitti şu iki gündür 15 ve 16 sından beri silik silik peçeteye. Gelecek şekilde pessss pembe akıntım oluyor ince sızı halinde kasıklarıma ara ara ağrı vuruyor belim kalçama doğru şiddetli ağrıyor
Arasından 10 günden den fazla geçti
Bir kaç yerde okuduğumda gebelik belirtisi ola bilir yazıyor du bir kaç yerde de adet sonrası gebe kalmak zor yazıyor du
Benim bu durumun ne ola bilir sizce
Evliyim hamile kalmak çok istiyorum
🥺🥺🥺

Kızlar Benim de adetim 5 temmuzda başladı 11 Temmuz da bitti şu iki gündür 15 ve 16 sından beri silik silik peçeteye. Gelecek şekilde pessss pembe akıntım oluyor ince sızı halinde kasıklarıma ara ara ağrı vuruyor belim kalçama doğru şiddetli ağrıyor
Arasından 10 günden den fazla geçti
Bir kaç yerde okuduğumda gebelik belirtisi ola bilir yazıyor du bir kaç yerde de adet sonrası gebe kalmak zor yazıyor du
Benim bu durumun ne ola bilir sizce
Evliyim hamile kalmak çok istiyorum
🥺🥺🥺
Hic test yapmadınız mı

bu gün bir test aldım erken gebelik testi yarın sabah ilk idrarla ölçeceğim lekelenmelerim hala devam ediyor yoğun ve koyu değil ama ara ara peçeteye pembe renkler de geliyor korktum ve doktora gidemedim kimseye de bir şey diyemedim ama bu gün erken gebelik testi aldım bakalım ne olcak

Back
X