Lekelenme

Daha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bile
Nereden biliyorsun senden daha kötü birşey yaşamadığımı? Kimyasal gebelikte korkulu bir rüya değil ayrıca. Üzücü olsada gebe kalabildiğinin kanıtı. İyi tarafından da bakarsan korkmazsın. Ayrıca kimsenin midesini bulandırma hakkına sahip değiliz .

Ne kadar komiksiniz daha önce hiç korkmadiniz galiba merak ettiğim birşeyi sordum ama demek ki sormamk lazım görseli kaldiramadim uğraştım olmadı burdan kim söylemem lazım konuyu silsin
Komik olarak demiyoruz ama gerçekten herkes aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil. Kusura bakmayın her gün birisinin kanlı peçetesini görmediğimiz için bize tuhaf kimisi için mide bulandırıcı geliyor. Görsel atmadan önce az çok tepki alacağınızı bilmeniz gerekirdi.

Ne olursa olsun bunu yapmaya hakkınız yok tek kürtaj olan siz değilsiniz.
3 kere düşük yaptım doktor istemeden bebeği göstermedim bile midesi bulanır diye benden başka kimse görmedi .
Bu attığınızda normal bir akıntı ne düşük ne kimyasal hicbisey değil .

Korkmuş ve görsellerle desteklemek için atmış olabilirsiniz haklısınız da. Ama herkes o görsele sizin baktığınız hassasiyette bakamayabilir o yüzden bu kadar tepki aldınız. Daha ayrıntılı ve doğru bilgi için bu durumu doktorunuza da danışın.

Merhaba arkadaşlar üç ay önce kürtaj oldum dış gebelik geçirdim bu ay korunmayı biraktik adetime iki gün kaldı bugün sabah lekelenme oldu birdaha gelmedi görsele koyucam görüntüyü başına böyle birşey gelen var mı acaba bı fikri olan.
Doktorunuza bile gostermeye cekinebileceginiz, hele ki es, dost, akraba, konu komsuya asla gosteremeyeceginiz gorselleri buraya da koymayin bi zahmet 🤦🏼‍♀️🤢

Dramaqueenlik yapmayi da birakin, sitenin yarisi kimyasal gebelik, diger yarisi kurtaj gecirmistir. Her ikisini de geciren sayisi da azimsanmayacak kadar coktur ama sizin gibi ozel, mahrem ve mide bulandirici gorsel paylasan kadin sayisi 1 elin 5 parmagini gecmez!!!

Ne olursa olsun bunu yapmaya hakkınız yok tek kürtaj olan siz değilsiniz.
3 kere düşük yaptım doktor istemeden bebeği göstermedim bile midesi bulanır diye benden başka kimse görmedi .
Bu attığınızda normal bir akıntı ne düşük ne kimyasal hicbisey değil .
Merhaba yanıtınıza tesadüfen denk geldim ben de üç düşük yaşadım sorun tespit edildi mi acaba şuan durumunuz nedir

Merhaba yanıtınıza tesadüfen denk geldim ben de üç düşük yaşadım sorun tespit edildi mi acaba şuan durumunuz nedir
Merhaba bende pıhtılaşma var
3. Gebeligimde iğne ve hap kullanarak doğum yaptım şükür sonradan bir sağlıksız gebelik oldu onun sebebini bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun sizede 🌸

Back
X