- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi Ilayburak2
Daha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bileBu korkuyla doktora bu görseli gösterebilir misin? Dürüst ol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bileBu korkuyla doktora bu görseli gösterebilir misin? Dürüst ol.
O paylastiginin bebek olduğunumu dusunuyosunDaha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bile
Nereden biliyorsun senden daha kötü birşey yaşamadığımı? Kimyasal gebelikte korkulu bir rüya değil ayrıca. Üzücü olsada gebe kalabildiğinin kanıtı. İyi tarafından da bakarsan korkmazsın. Ayrıca kimsenin midesini bulandırma hakkına sahip değiliz .Daha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bile
Komik olarak demiyoruz ama gerçekten herkes aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil. Kusura bakmayın her gün birisinin kanlı peçetesini görmediğimiz için bize tuhaf kimisi için mide bulandırıcı geliyor. Görsel atmadan önce az çok tepki alacağınızı bilmeniz gerekirdi.Ne kadar komiksiniz daha önce hiç korkmadiniz galiba merak ettiğim birşeyi sordum ama demek ki sormamk lazım görseli kaldiramadim uğraştım olmadı burdan kim söylemem lazım konuyu silsin
Ve sorumun cevabıda bu kaçamak cevap değil. Evet ya da hayır.Daha önce kürtaj olsaydın bı kimyasal gebelik geçirseydin böyle bir soru sormazdin bile
Doktorunuza bile gostermeye cekinebileceginiz, hele ki es, dost, akraba, konu komsuya asla gosteremeyeceginiz gorselleri buraya da koymayin bi zahmetMerhaba arkadaşlar üç ay önce kürtaj oldum dış gebelik geçirdim bu ay korunmayı biraktik adetime iki gün kaldı bugün sabah lekelenme oldu birdaha gelmedi görsele koyucam görüntüyü başına böyle birşey gelen var mı acaba bı fikri olan.
Ay ilk yazısında görüntü yok oh yüklememiş saolsun diyordum ki aşağıya inmez olaydımBiz gördükherkes görsün diye millet giriyor konu sahibi de aktif ama kaldırmıyor
![]()
Merhaba yanıtınıza tesadüfen denk geldim ben de üç düşük yaşadım sorun tespit edildi mi acaba şuan durumunuz nedirNe olursa olsun bunu yapmaya hakkınız yok tek kürtaj olan siz değilsiniz.
3 kere düşük yaptım doktor istemeden bebeği göstermedim bile midesi bulanır diye benden başka kimse görmedi .
Bu attığınızda normal bir akıntı ne düşük ne kimyasal hicbisey değil .
Merhaba bende pıhtılaşma varMerhaba yanıtınıza tesadüfen denk geldim ben de üç düşük yaşadım sorun tespit edildi mi acaba şuan durumunuz nedir
Allah bağışlasın çok teşekkür ederimMerhaba bende pıhtılaşma var
3. Gebeligimde iğne ve hap kullanarak doğum yaptım şükür sonradan bir sağlıksız gebelik oldu onun sebebini bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun sizede![]()
Merhaba, histereskopi yaptırdınız mı acaba ? Önceki yazılarınızda t rahim olduğunu yazmıştınız daMerhaba yanıtınıza tesadüfen denk geldim ben de üç düşük yaşadım sorun tespit edildi mi acaba şuan durumunuz nedir
Merhaba hayır yaptırmadım bu ay da transfer oldum ama tutmadıMerhaba, histereskopi yaptırdınız mı acaba ? Önceki yazılarınızda t rahim olduğunu yazmıştınız da