Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah birsey olmaz evdeki testler ne kadar dogrudur .Sen yapmistin demi benim de yarın kan günümMerhaba bugün transfer sonrasi 14. Gün. Hcg değerim 2000 de. Bugün belim ağrıyor ve kahverengi leke oldu.... korkuyorum açıkçası
Merhaba leke normal diye biliyorum, çok kanamanız olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum, hayırlı olsun evladınızMerhaba bugün transfer sonrasi 14. Gün. Hcg değerim 2000 de. Bugün belim ağrıyor ve kahverengi leke oldu.... korkuyorum açıkçası
Inşallah öyledir canim regl ağrım da varMerhaba leke normal diye biliyorum, çok kanamanız olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum, hayırlı olsun evladınız![]()
Benim daha 2.günüm gögüslerim şiş regli olcak gbi ama okuduklarıma göre regli olcak gbi hissediliyomuş inşallah pozitifsinizdir allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasnInşallah öyledir canim regl ağrım da var![]()
Ben coktan positif de bu leke niye geldi onu merak ettimBenim daha 2.günüm gögüslerim şiş regli olcak gbi ama okuduklarıma göre regli olcak gbi hissediliyomuş inşallah pozitifsinizdir allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasn![]()
Düşük olsa allah korusun çok kanama gelir gönlünüzü ferah tutunBen coktan positif de bu leke niye geldi onu merak ettim
8.haftaya kadar kanama şeklinde olmustum bende. Lekelenmeninnde ötesinde. Çok şükür şuan bebeğim kucağımda. Eger progestron iceren iğne, hap yada fitil kullanıyorsanız içinizi ferah tutun.doktorum istirahat et bundan daha fazla yapacak birsey yok çünkü tıp açısından hepsini kullaniyorsun demistiMerhaba bugün transfer sonrasi 14. Gün. Hcg değerim 2000 de. Bugün belim ağrıyor ve kahverengi leke oldu.... korkuyorum açıkçası
Asla korkutma olarak düşünmeyin ama bı kontrole gidin olur muBen coktan positif de bu leke niye geldi onu merak ettim
Korktum vallahaAsla korkutma olarak düşünmeyin ama bı kontrole gidin olur mu
2 duphaston8.haftaya kadar kanama şeklinde olmustum bende. Lekelenmeninnde ötesinde. Çok şükür şuan bebeğim kucağımda. Eger progestron iceren iğne, hap yada fitil kullanıyorsanız içinizi ferah tutun.doktorum istirahat et bundan daha fazla yapacak birsey yok çünkü tıp açısından hepsini kullaniyorsun demisti
Yok yok korkmayin doktorunuz görsün çünkü lekelenme ve bazı kanamalar normal ama enazindan başından önlem alınır sağlıkla kucağıniza alınKorktum vallaha
Leke dün bir defa geldi tek bidahada olmadı çok şükürYok yok korkmayin doktorunuz görsün çünkü lekelenme ve bazı kanamalar normal ama enazindan başından önlem alınır sağlıkla kucağıniza alın![]()