murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 188 28 13 33 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #1 Kızlar ikiz gebeliklerde hamiliğin ilk aylarında kahverengi lekeniz oldu mu 1 2 damla ve ne zaman bitti birde ikiz gebeler kaçıncı ay da doğum oldu
Kızlar ikiz gebeliklerde hamiliğin ilk aylarında kahverengi lekeniz oldu mu 1 2 damla ve ne zaman bitti birde ikiz gebeler kaçıncı ay da doğum oldu
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10.058 17.825 218 14 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #2 Lekelenmem olmadı hiç . Suan 30. Haftadayım doğum bekliyorum :)
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 188 28 13 33 15 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #3 Siyah Palto .!.: Lekelenmem olmadı hiç . Suan 30. Haftadayım doğum bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda
Siyah Palto .!.: Lekelenmem olmadı hiç . Suan 30. Haftadayım doğum bekliyorum :) Genişletmek için tıkla... Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10.058 17.825 218 15 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #4 murta .!.: Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda Genişletmek için tıkla... Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur die sürekli uzandım
murta .!.: Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda Genişletmek için tıkla... Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur die sürekli uzandım
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 188 28 13 33 15 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #5 Siyah Palto .!.: Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur Genişletmek için tıkla... Siyah Palto .!.: Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur die sürekli uzandım Genişletmek için tıkla... Özelden yazdım size
Siyah Palto .!.: Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur Genişletmek için tıkla... Siyah Palto .!.: Evet 3 ay hıc bısey yapmadım . Tüp bebek ve ikiz olması korkuttu bisey olur die sürekli uzandım Genişletmek için tıkla... Özelden yazdım size
M mayda123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2025 99 75 3 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #6 murta .!.: Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda Genişletmek için tıkla... Bende tup bebebk ikiz bende lekelenme ne yazikki yasiyorum
murta .!.: Ahh ne güzel sağlıcakla inşallah kucağınıza alın benim hergün leke geliyor kahverengi siz bu süreci nasıl geçirdiniz peki dinlenerek mi ilk aylarda Genişletmek için tıkla... Bende tup bebebk ikiz bende lekelenme ne yazikki yasiyorum
murta Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2025 188 28 13 33 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi murta #7 mayda123 .!.: Bende tup bebebk ikiz bende lekelenme ne yazikki yasiyorum Genişletmek için tıkla... Özelden yazdım size
mayda123 .!.: Bende tup bebebk ikiz bende lekelenme ne yazikki yasiyorum Genişletmek için tıkla... Özelden yazdım size