Lekelenme

Slayy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
402
79
18
29
Kizlar pcoluyum 10 gündür lekeleniyorum adetim de geçti lekeyle 1 haftadır test yaptım en son üç gün önce negatifti baktım testin de tarihi geçmiş 2 ay falan etkiler mi bilmiyorum ama test yapmalı mıyım yeniden sizce böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı hormonlarım mı şaşırdı acaba

Bende pcosluyum kuzum 28 martta adet oldum sonra 7 mayısta 3 güm kahverengi akıntı oldu ağrısız 2 hafta önce test yaptım nemo mu neydi negatif gördüm yada yapamadım bilmiyorum 4 gündür de meme hasasiyetim var bende test sipariş ettim bakalım

Sizin baya gecikmiş galiba hep mi böyle döngünüz
ben de sipariş verdim bekliyorum ama artık negatif veya pozitif kan vermem gerekiyor galiba kontrol için

Benim çok geciktiğde oldu mesela ocak7 sonra 28 martta oldum
İnşallah bu sefer hamileliktendir istiyorsaniz
Benim genelde düzenli arada bir kaç gün oynar sadece ama bu ay bi farklı bir şeyler oldu niyeyse tam artık kendime odaklandım dedim artık spora sağlıklı beslenmeye başladım ama yaramadi galiba uzak durucam testlerden derken yine bir sebep oldu test yapmaya

ara kanama yaşıyorsunuz. büyük ihtimalle kist oluşmuş. doktora görünün

Bende saldım korunuyordum normalde ameliyat olucaktım göğüsümden olduktan sonra gene iyileştikten sonra deneriz diye çok istiyor eşim inşallah hayırlı sonuç olur

ara kanama yaşıyorsunuz. büyük ihtimalle kist oluşmuş. doktora görünün
Daha önce de oldu ama iki gün falan kısa sürmüştü Ozman gittiğim de ara kanama demişti kist falan yoktu reglin gelir demişti en geç 1 haftaya zaten olmuştum ama bu sefer böyle olunca bekledim bi olurum diye olmadı bi gitmem gerekiyor yeniden galiba

evet. bende de 15 gün süren lekelenme olmustu. bende de pcos var. doktora gittiğimde kist vardı. 3 ay ilaç kullandıktan sonra kist temizlendi.

bebek istiyorsanız ilaç kullanmadan reglle atılmasını da bekleyebilirler eğer çok büyğk değilse kist

En kısa sürede gideyim ozman ben bi umarım büyük bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…