Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi lekelenmeler cnm? Kahverengi olanlardan bahsediyorsan yerlesme kanamasi denilen herkeste olmuyor.Bilgisi olanlar lekenmeler kaçıncı hafta oluyor
Benim adetin 3. Günü bugün ama lekelenme koyu sarı gibi çok az geldiAdetten önce 3 gün falan yada adet gününde
Test yap eğer hamilelikte o leke gelince çıkıyor daha çok kahverengi oluyor ve devamında adet olmuyor sen test yaptın miBenim adetin 3. Günü bugün ama lekelenme koyu sarı gibi çok az geldi
Canım test yaptım pozitifti kan testimde 48.5 çıktıTest yap eğer hamilelikte o leke gelince çıkıyor daha çok kahverengi oluyor ve devamında adet olmuyor sen test yaptın mi
Hamilesin canım dinlen bol bolCanım test yaptım pozitifti kan testimde 48.5 çıktı
Pazartesi gidicem doktora bakalım değerler ne olacakHamilesin canım dinlen bol bol
Canım yaptığın testin markası nekızlar dün test yaptım negatif çıktı bugün kahverengi lekelenmem var yarın bat günüm gebelik olabilir mi
al bi diye bir markaydıCanım yaptığın testin markası ne
Bazı markalar da yanılma oluyormuş o yüzden sordum canım ama senin dediğin markayı bilmiyorumal bi diye bir markaydı
bende bilemedim canım bekliyorum adetse eğer devamı gelir şimdilik yok bişiBazı markalar da yanılma oluyormuş o yüzden sordum canım ama senin dediğin markayı bilmiyorum
CAnım inşallah hamilesindir test yanılmıştır. Tek çizgi mi çıktı ikincisi silik felan hiç göründü mübende bilemedim canım bekliyorum adetse eğer devamı gelir şimdilik yok bişi![]()
yok canım tek çizgi bence hamile değilimCAnım inşallah hamilesindir test yanılmıştır. Tek çizgi mi çıktı ikincisi silik felan hiç göründü mü
O zaman test yanılsın inşallahhhh