Lekelenmeler. 😔

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar 15 haftalık hamileyim. Dün geceden beri ara ara çok açık kahverengi lekelenmelerim oluyor. Daha önce bir kürtajım oldu kalbi durmuştu. Böyle bir şey başına gelen var mı? Lütfen yardımcı olun.

Doktora gittinmi

Doktorumla telefonla görüştük. Lekelenmelerin normal oldugunu ancak takip etmem gerektiğini söyledi. Artarsa yada kana dönusurse gıdıcem ama icim huzursuz
Allah korusun bebeğini sana bağışlasın sağlıkla canım dinlen kendini yorucak bişey yapma ama bence git doktora

merhaba 9 haftalik hamileyim ben de suan ayni seyi yaşıyorum sizin durumunuz nedir. Acik kahve akinti sıkıntı yaratti mi?

Bende 9 haftalık hamileyim aynı durum bendede var doktora gittim progestron verdi ara ara oluyo bende çok korkuyorum böyle durum yaşayıp bebeğini kucağına alan varmı acaba siz doktora gittinizmi

Bende 9 haftalık hamileyim aynı durum bendede var doktora gittim progestron verdi ara ara oluyo bende çok korkuyorum böyle durum yaşayıp bebeğini kucağına alan varmı acaba siz doktora gittinizmi
Yok henüz gitmedim daha yeni oldu eger artarsa lekelenme gidicem en azindan progestan alirim ben de

Yok henüz gitmedim daha yeni oldu eger artarsa lekelenme gidicem en azindan progestan alirim ben de
Aynen canım ihmali etme benim 5 gün oldu ara ara oluyo bugün birazdaha az sanki peçeteye silince bazen görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…