• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenmem var hamile olabilir miyim

khnes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar 8 gün önce reglim bitti dün ve bugün hafif pembe ve kahverengi lekelenme geldi reglim bittikten sonra hemen ilişki oldu ama doğurganlık dönemim değildi gerçi polikistik over var değişebiliyor sanırım, hamile olma ihtimalim olabilir mi neden böyle leke geliyor hafif

Merhaba kızlar 8 gün önce reglim bitti dün ve bugün hafif pembe ve kahverengi lekelenme geldi reglim bittikten sonra hemen ilişki oldu ama doğurganlık dönemim değildi gerçi polikistik over var değişebiliyor sanırım, hamile olma ihtimalim olabilir mi neden böyle leke geliyor hafif
Ara lekelenme oluyor pcosta. Ondan sanırım. Ama bende öyle olduğu ay hamile kalmışım. Ama maalesef kürtaj oldum. Sen yine dikkat et kendine streste yapma stres 1numaralı düşman bu süreçte. 🌸

18 ocakta adet oldum- sonrasında 13 gun boyunca geçmeyen kahverengi lekelenme ve tekrar 3 günlük kanama 2 Şubata kadar sonra hastaneye gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söylediler. Ve o günden beri adet olmadım ta ki bu lekeye kadar adet midir yeni bir gebelik olabilir mi 16-19 şubatta ilişki yaşadım bir fikri olan varsa cevap verebilirseniz çok sevinirim gebelik testi negatif

Eklentiler

• IMG_2079.webp
    IMG_2079.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 51
Back
X