lekelenmem var lütfen yardım edin

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
637
173
merhaba kızlar ben 6 haftalık gebeyim ama eşimle ilişkiye girdik ve sabah önce kırmızı daha sonra kahverengi lekelenmelerim oldu çok korkuyorum aceba birşey oldumu bebişime doktora gittim sorun yok dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor :18:

canım bende bu yzden ilk aylarımı çok zor atlattım
düşük tehdidi var die baya bi süre progestan kulandım başka dr a da görün istersen

Aynı sorun bende de vardı 3 ay boyunca kahverengimsi lekelenmem oldu bende progestan kullandım ve doktorum eşimle ilişkimi yasaklamıştı. Hamilelikte lekelenme düşük riski olarak görülüyor dikkat etmen lazım ben 1 hafta sürekli ayaklarımın altına yüksek bir yastık alıp yatmıştım sende de aynı sorun olabilir başka bir doktora sor istersen arkadaşın dediği gibi

cevaplarınız için çoook teşekkür ederim kızlar doktor bana önemli birsey yok dedi yine de progesteron verdi 3 gündür kullanıyorum ama yan etkileri bitirdi beni aşırı bulantı oldu ve baş ağrım var kafamı kaldıramıyorum. doktorum aslıında çok iyi ben bi özel hastanede çalışıyorum o da orda doktor başarılarını bizzat görüyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum , benim merak ettiğim bu ilacı kullanmayıp yine de ufak tefek kanamalara karşı sağlıklı bi hamilelik geçiren varmı ya dayanamıyorum ben bu ilaca

canım progesteronu ne kadar süre kullandın, yan etkilerioluyor muydu? bide ilişki ne kadar süre yasak oldu teşekkür ederim cevabın için

canım bende bu yzden ilk aylarımı çok zor atlattım
düşük tehdidi var die baya bi süre progestan kulandım başka dr a da görün istersen

canım teşekkür ederim cevabın için, bende birde karın ağrısı var arada gelip gidiyorr inşallah normaldir. sende de var mıydı

canım teşekkür ederim cevabın için, bende birde karın ağrısı var arada gelip gidiyorr inşallah normaldir. sende de var mıydı

evet canım lekelenme ve kasıklarımda agrı vardı dr a gittim ultrasonda kan alanı göründü bebek çok küçük olduğu için düşük riski var diye ilaçlar kullandım

evet canım lekelenme ve kasıklarımda agrı vardı dr a gittim ultrasonda kan alanı göründü bebek çok küçük olduğu için düşük riski var diye ilaçlar kullandım

yaa biz 6 haftalık doktora gittik ultrasonda baktı keseyi gördük kalp atışını duyduk doktor ilişki serbest hiçbir sorunun yok gez dolaş dedi ertesi gün ilişkiden sonra hafif pembemsi azıcık bi kanama oldu tekrar gittiğimde düşük riskin var ama bebek iyi bi sorunu yok dedi, ne olduda bir günde değişti bu risk anlamadım. boşuna ilaç da kullanmak istemiyorum. eğer senin dedğin gibi kan alanı olsaydı 6 haftada görünür müydü canım sende ne zaman göründü:18:

canım düşük riskin var deyip ilaç kullanmadan yollaması
ebnce başka dr a da görün

canım düşük riskin var deyip ilaç kullanmadan yollaması
ebnce başka dr a da görün

bence de aslında başka doktora da görünmem lazım da canım ne bileyim korkuyorum iki defa ultrasonda baktılaar hatta biri geniş üst batın USG diğeri normal usg. şimdi bide gittiğim doktor bakacak 6 haftalık bebek 3 kere ultrasona girmiş olacak zararından korkuyorum

karar senn canım ama eğer düşük tehdidi varsa bu daha kötü bence

canım progesteronu ne kadar süre kullandın, yan etkilerioluyor muydu? bide ilişki ne kadar süre yasak oldu teşekkür ederim cevabın için

Lekelenmem olduğu süre boyunca kullandım, bende çok uyku yapıyordu bu ilaç onun dışında yan etkisi olmadı. Birde leke geleceği zaman benimde karın ağrım oluyordu ne zaman karnım ağrısa leke gelecek diye korkuyordum , şükür ben atlattım inşallah sende atlatırsın.

sağol canım inşallah sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın..

Amin canım inşallah , bebek bekleyen tüm anneler bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar inşallah...

valla doktorlar biley demiyo ama ebeler ilk 3 ay ilşki kesinlikle olmasın diyo

eminim bir ebe doktordan daha iyi biliyordur canım ciddiyim. ilgilenmiyorlar ki zaten geneli. bazı konularda ebe arkadaşlarıma danışıyorum daha çok aydınlatıyorlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…