• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller lekelere karşı yosun sabunu..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cerkeskizi_ipekelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
300
76
38
30
kızlar yosun sabunu lekelere iyi geliyormuş almayı düşünüyorum internetten alacağım için her siteye güvenemiyorum kullanan varsa aldığı markayı yada güvenilir bi site söyleyebilirmi ?

yosun sabununu arkdsım aldı bır kenarda duruyor hıcbır ıse yaramıyor dıyor.benımde leke sorunum var ozellıkle yanık lekelerıne ve gunes lekelerıne sudokrem kullandın mı benımkını o baya gecırdı

arkdsımda saracoglunun antı blemısh dıye leke kremıyle gecırdı yuzundekı lekelerı ama suan onu alamıyorum

yosun sabununu arkdsım aldı bır kenarda duruyor hıcbır ıse yaramıyor dıyor.benımde leke sorunum var ozellıkle yanık lekelerıne ve gunes lekelerıne sudokrem kullandın mı benımkını o baya gecırdı

arkdsımda saracoglunun antı blemısh dıye leke kremıyle gecırdı yuzundekı lekelerı ama suan onu alamıyorum
lekeleri tam geçirmez belki ama içindeki mineraller cilde iyi geliyormuş ben öyle sabah akşam temizlemek içinde istiyorum yanında lavanta suyuda kullancam Şems Arslan önermişti dediğiniz krem satılmıyormu artık neden almıyorsunuz

SUAN DURUMUM MUSAIT OLMADIGI ICIN ALAMIORUM ALMADIGIM PARA YATIRMADIGIM URUN KALMADI CLINIC O BU SU HEPSINI DENEDIM
BI SUDOKREM KADAR OLAMADILAR BEN MEMNUN KALDIM CIDDEN
AMA BU SARACOGLUNUN ANTI BLEMISH INI KULLANDI ARKDASIM VE YUZUNDE BIRSEY YOKTU FONDOTENLI SANDIM MEGER BU DEDIGIM URUNU ALMIS
BIRKAC AYA BENDE ALICAM INS

Onun ne lekesiydi geçirdi canım? sivilce mi güneş lekesi miydi antı blemish in geçirdiği?

Back
X