• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Lekelerim için pirinc suyu hazırladım kurtlanır mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kızlar yaklaşık 4 ay önce yüzüme çam sakızı ağda yaptım ( biliyorum çok saçma çok bilgisizdim yaparken) ve pamuk gibi güzel olan cildimde kahverengi lekeler oluştu. Cildiyeye gittim şimdiye kadar 2 krem kullandım ama geçmiyor. Kremlerden biri azelderm diğerini hatırlamıyorum. Ben de çözümü doğal yollarda arıyorum pirinc suyu çok iyi geliyormuş. Az önce 1 bardak pirinci 3 bardak suya süzmeden yikamadan koyup 5 dakika kadar kaynattim ve cam bi kavanoza koydum. Yıkamadığım için sorun olur mu? Ve bu karışımı iki hafta kullanmayı düşünüyorum. Kurtlanır mı ya da bakteri oluşur mu ?

Buzdolabında saklarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.Neden peki hepsini bir defada yapıyorsunuz..Sonuçta pirinci 5 dakika haşlayacaksınız sadece.İki günde bir yeni yeni hazırlasanız..Hadi hiç olmadı haftalık hazırlasanız.Hepsini birmi yapmak gerekiyor..?

Buzdolabında saklarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.Neden peki hepsini bir defada yapıyorsunuz..Sonuçta pirinci 5 dakika haşlayacaksınız sadece.İki günde bir yeni yeni hazırlasanız..Hadi hiç olmadı haftalık hazırlasanız.Hepsini birmi yapmak gerekiyor..?

İki hafta olmaz o. Taze hazırlayın
Kızlar 2 gün sürdüm sadece ve döktüm az önce çünkü yüzümde bugüne kadar hiç olmayan iltihapli sivilceler çıkardı :kızgın:

Kızlar 2 gün sürdüm sadece ve döktüm az önce çünkü yüzümde bugüne kadar hiç olmayan iltihapli sivilceler çıkardı :kızgın:
Yan etkileri arasında olmasını bırakın, pirinç suyunun bilinmiş hiçbir şekilde yan etkisi yoktur yanlışınız var :s

Back
X