Selam.Oncelikle oglum suan 4 yasinda.2-3 yas arasi krese basladi ve her hafta hastaydi.neyse ki suan biraz iyi durumdayiz bu konuda ama lemf dugumlerin boyunda,cene altinda kol altinda birazcik sismis en buyuyu 15mm filan.Kan degerlerini yaptirdim normal sadece alerjiden dolayi olan degerler biraz yukselmis.Pedyatrist cocuklarda genellikle olur 7 yasina kadar ola bilir zamanla duzelir.cocuklarda bagisiklik buyuklerden gec olgunlastigindan ola bilir dedi.Burun kulak doktoruna goturdum bunundan kiraz cekirdegi cikardi sonra bogaz iyi bir sey yok dedi kulakta aynen.Lemflere de bi kac ilac yazdi antibiyotik filan yap 2 ay sonra gel dedi.Alerjiden tahliller yaptirdim cevabi bekliyorum buyuk ihtimal alerjik cikicak ve lemfler alerjiden dolayi da uyanik kaliyormus.Simdi tekrar bir pediatriste randevu alip baktiracam.Bi de lemflerin tomografisi de yapildi enfeksiyondan dolayi ola da bilir olmaya da diye tam konu acilmamis kapali kalmis orasi.Simdi gercekten basina gelen oldumu?Gercektenmi buyudukce kayb oluyormus lemfler?Baska rahatsizlik yok cocuk iyi bazen bogaz agrisi hapsirma disinda aktiflik filan sukur iyi.