• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lenf bezleri

tupii0

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
8
merhabalar yaklasık 1 ay once sol kulagımın onunde bir sertlik hissettim o zamanlar aynı zamanda griptim de anneme soyledim bende de oluyor onemlı bısey degıl gecer dedi o günden beridir kafama taktım ilk fark ettiğimde gercekten cok sertti ve hareket etmiyordu bir süre takip ettim biraz daha yumusadı ve hareket etmeye basladı hatta bir gün bastırdıgımda yok oluyordu ancak sonraki gün tekrar sertlesti ve buyudu biraz arastırdıgımda lenf bezi olabilecegını gordum ve sanırım dokunmamak gerekiyormus dokundugumuzda tehdit olarak algılayıp tekrar calıstıkları için bir süredir dokunmamaya calısıyorum ancak hala geçmedi böyle bir durum yaşayan oldu mu daha önce doktora git diyeceksiniz biliyorum ama doktora gitmekten çok korkuyorum gogsumde de bir kitle mevcut onun için zaten 6 ayda bir gidiyorum o bile beni aşırı strese sokuyor kendi kendine geçmesini bekliyorum ve küçülüp yumusadıgı için bi umudum da var sadece bu durumu ya da benzerini yaşayan biri varsa ve durumunu paylasırsa çok sevinirim

Ben hocam. Benim de boynumda çıktı. Duruyor hiç inmiyor. Ultrasonda reaktif çıktı ama korku var hala içimde. Antibiyotik verdiler ınmedi maalesef.

Geçmiş olsun. Korkmayın reaktif lenf nodudur büyük ihtimal ama ihmal de etmeyin. KBB ye randevu alın zaten ultrasonla bakıyorlar. Bende de iki yıldır var reaktif 6 ayda bir gidiyorum büyüme var mı diye bakıyolar.

Back
X