Kizlar cok kotuyum. Annemin sag kasiginda lenflerinde kitle cikmisti buyumustu onu ameliyatla aldirdik daha gecen hafta. Daha sonra pet cekimine girdi. Orada da sol kasikta goguste ve yine sag kasik lenflerde kitle gorunuyor. Doktoru ameliyattaydi goremedik pratisyene sordum. Sonuclara bakti mutlaka kan tahlili yaptirin kotu huylu, lenf kanseri gorunuyor ama doktoru mutlaka gorsun dedi. Biz ameliyattan hemen once kan tahlili yaptirmistik her sey normal cikmisti. Lenf kanseri belirtilerine baktim kitle olusmasi haricindeki belirtiler annemde yok. Simdi patoloji sonucu cikacak haftaya. Cok korkuyorum pette kotu huylu tumor cikti ama kan degerleri de normal. 1hafta nasil bekleyecegim onu da bilmiyorum. Lenfoma hakkinda bilgi sahibi olanlariniz vardir mutlaka, hangisi dogrudur ya da nedir yazarsaniz sevinirim. Veya doktor tanidigi olanlar bir sorabilirlerse cok mutlu olurum. Bir de hepinizden cok cok dua rica ediyorum. En azindan 1tane bile yasin okuyabilirseniz cok sevinirim, kimin duasi kabul olur belli olmaz.
Allah razi olsun simdiden..

Son düzenleme: