• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lenfosit aşısı hakkında **yardım**

renkli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
174
1
96
49
Diğer
arkadaşlar gerçekten çok zor günler geçiriyorum,6 tüp bebek denememde düşükle sonuçlandı...artık vazgeçtim diyorum ama bişey duyuyorum yine umutlanıyorum...tedavi manyağı oldum sanırım...en ufacık olumlu bir şey beni harekete geçireceğinden bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana cevap yazın..Fertijin Tüp bebek merkezinde Seval Taşdemir tarafından uygulanan lenfosit aşısını araştırıyorum,benim gibi sürekli erken düşük yapan insana mantıklı geliyor,belkide bağışıklık sisteminden dolayı diyorum...ama bilimselliğinin kanıtlanmaması hadi onu geçtim başka hiç bir yerin uygulamamasıda mantıksız geliyor...artık 34 yaşındayım bu benim son şansım olabilir.lütfen bi fikriniz varsa benimle paylaşın....
birde IMSI tekniği ni mi denemeliyim....(düşüklerin spermlerin şekil bozukluğu ..vs.ile ilgisi olabilir sonuçta dimi)

canım inan hiç bir fikrim yok.. ama denemekten zarar gelmez idye düşünüyorum. sonra keşke onu da deneseydim derdim ben olsam. ama araştırmak lazım. en iyi karar seninki olacaktır. allah gönlüne göre versin..

Canım IMSİ tekniği uygulamayan merkez var mı hala?? Ben memorialde yaptırdım..Bu teknik uyulandı..Bebeğimi 11. haftada kaybettim..Sebebini sorunca direk sperm kalitesi dediler..Ama varsa yeni bişeyler uygulamaktan zarar gemez die düşünüyorum..Başka şansımız yok ;((

gözdem bence yeni yeni herkes geçecek IMSI tekniğinide...sonuçta 400 kat büyütmek nerde 8,000 kat büyütmek nerde...ayrıca memorıal uyguluyor die biliyodum..
spermlerin iyi seçilmemesi de düşüğe sebep olurmu ki? hani ben gelişen embriyolar trans.ediliyor ya...bende bir daha tedavi olursam bu tekniği yapan yere olmak isteyeceğim...bu tekniği benim bildiğim bahçeçi grubu ve acıbadem yapıyorrr..lenfosit aşısınıda sadece fertijin...hele benim artık işi şansa bırakma gibi bi lüksüm hiç yok...:50:

Canım memorial uyguluyor zatern..Buna rağmen olmayınca olmuyor..Bu arada ben memoriali tavsiye ederim kesinlikle...

Canım IMSİ tekniği uygulamayan merkez var mı hala?? Ben memorialde yaptırdım..Bu teknik uyulandı..Bebeğimi 11. haftada kaybettim..Sebebini sorunca direk sperm kalitesi dediler..Ama varsa yeni bişeyler uygulamaktan zarar gemez die düşünüyorum..Başka şansımız yok ;((
canim cetveline göre hamilesin dogrumu yoksa cok zaman gectigi icin benmi tam konuy aadapte olamadim ama ins rabbbim melegini vermistir ve icindedir!!!!!:29:

Back
X