• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens lens alıcam arkadaşlar yardım edebilir misiniz?

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
arkadaslar lens almaya gıdecegım bu aksam bana tavsıye edecegınız bır marka var mı?Su anda da kullanıyorum freshlook ama sag gozume bır turlu takamıyorumm;hep kayıyor..Ayrıca ben ozel hastaneden almıstım lensı gozumun capını hıc olcmedıler bu saglıklı mı burada okuyorum herkes capına gore alıyor?Ne yapmalıyımm

arkadaslar lens almaya gıdecegım bu aksam bana tavsıye edecegınız bır marka var mı?Su anda da kullanıyorum freshlook ama sag gozume bır turlu takamıyorumm;hep kayıyor..Ayrıca ben ozel hastaneden almıstım lensı gozumun capını hıc olcmedıler bu saglıklı mı burada okuyorum herkes capına gore alıyor?Ne yapmalıyımm

ya benim düştüğüm hataya düşme on senedir salak gibi hr markayı deneyip yanılmış biri olarak kesinlikle lens muayenesi yaptır ssk an varsa hele özel giitiğim hastahanenın adını verebilirim sonra parana ve sağlınğına yazık olur ben on senedır aralıklı olarak kendıme uymayan her markayı kullanmısım şimdi muayeneden snra doğru değrlere göre aldım ve rahat ettım

Back