Kontakt Lens lens kullananlar tecrübeleriniz önemli

ben şahsenn solotica hidrocor ları tavsiye ederim ;) freshlook ve diğer markalara kıyasla daha doğal ve koyu renk gözler için harika opak bi lens doğallığa da çok iyi açıkcası ben hidrocor cristali çok severek kullanıyorum

ben şahsenn solotica hidrocor ları tavsiye ederim :KK66: freshlook ve diğer markalara kıyasla daha doğal ve koyu renk gözler için harika opak bi lens doğallığa da çok iyi açıkcası ben hidrocor cristali çok severek kullanıyorum
ya bende rainbow giallo kullanıyorum süper doğal ve dehşet bir renk fakat farklı bir tondada lens kullanmak istiyorum artık piyasada denetmiyorlar lens nasıl alıcaz bilmiyorum

ya bende rainbow giallo kullanıyorum süper doğal ve dehşet bir renk fakat farklı bir tondada lens kullanmak istiyorum artık piyasada denetmiyorlar lens nasıl alıcaz bilmiyorum

denemek pek sağlıklı gelmiyo aslında bana kimbilişr o lensi kaç kişi gözüne takıp çıkarıyo :D

ben internetten rengi yazıp gözde duruşuna bakıyorum aslında eh işte işe yarıyo gibi bi de opak lesnssler genelde aynı rengi sağlıyo gibi gibi caanımm <3

Back