Aldım iconic lime aşırı begenmedim tonunu ama doğal duruyor şimdi ela tonlarinda bir şey almak istiyorumLens alımı yaptınız? @kitap_
Bu arada fxeyesdan almadım lens optikten aldik 1 günde geldiLens alımı yaptınız? @kitap_
Iconic lolite aldım ben de ama batma yaptı bende. Rengi de bende çok mavi durdu kendi göz rengim ela gibi. Lime nasil durdu yeşil ela lens arıyorumAldım iconic lime aşırı begenmedim tonunu ama doğal duruyor şimdi ela tonlarinda bir şey almak istiyorum
Kusura bakmayin şimdi göruyorum mesajinizi. Lolite almayı düşünüyorum bende şimdi ela dursun diye. Lime dan memnunum dediginiz gibi iconic markası pek rahat değil sanırım bende batma yapmadi sadece biraz zaman sonra gözlerim çok kuruyor çıkarmak istiyorum ama 4 5 saat sonra falan. Lens solisyonunuzla ilgili bir durumda olabilir. Lime çok doğal durdu gözümü kendi gözüm sanıyorlar yakıştigini soyluyorlar. Fakat yeşil değilde ela olmasını bekliyordum.. Benim gözüm koyu kahverengi ondan dolayı doğal ve yeşil durdugunu söyluyorlar. Ela gözlüyseniz sizde de bence gayet dogal ama daha açık bir yeşil duracagini düşunuyorum sarı renkte bir lens. Hypnose natural greenide bakabilirsiniz çok aklımda kaldı o da lime ile yakın renkler ama daha güzel duruyormuş. Birazcık rengi açılsin dahada ela dursun istiyorsanız hyponose hazele bir bakın.Iconic lolite aldım ben de ama batma yaptı bende. Rengi de bende çok mavi durdu kendi göz rengim ela gibi. Lime nasil durdu yeşil ela lens arıyorum
EstağfurullahKusura bakmayin şimdi göruyorum mesajinizi. Lolite almayı düşünüyorum bende şimdi ela dursun diye. Lime dan memnunum dediginiz gibi iconic markası pek rahat değil sanırım bende batma yapmadi sadece biraz zaman sonra gözlerim çok kuruyor çıkarmak istiyorum ama 4 5 saat sonra falan. Lens solisyonunuzla ilgili bir durumda olabilir. Lime çok doğal durdu gözümü kendi gözüm sanıyorlar yakıştigini soyluyorlar. Fakat yeşil değilde ela olmasını bekliyordum.. Benim gözüm koyu kahverengi ondan dolayı doğal ve yeşil durdugunu söyluyorlar. Ela gözlüyseniz sizde de bence gayet dogal ama daha açık bir yeşil duracagini düşunuyorum sarı renkte bir lens. Hypnose natural greenide bakabilirsiniz çok aklımda kaldı o da lime ile yakın renkler ama daha güzel duruyormuş. Birazcık rengi açılsin dahada ela dursun istiyorsanız hyponose hazele bir bakın.
Claroyu bende duymuştum gerçekten baya doğal duruyor sanirim biraz maliyetli gelmişti ama denemek çok istiyorum teşekkür edrrim fikir için.Estağfurullahsolüsyon değiştirince fark etti evet ama ben duruşunu da sevmedim. Fotoğraf atardim ama telefon değiştirdim. Mavi gibi durdu bende. Yani taktığımda lensim ben diye bağırıyor. Bir de hiç parlak bir lens değil balık gözü gibi bi tuhaf oldu yağmur vardar'da görüp almıştım ama bende öyle durmadı. Hypnose lenslere bakmıştım geçen gün çok beğendim bir de arkadaşım claro markasının Orion rengini almis onu da öneririm. Onun gözleri de kahverengi çok güzel bir yeşil oldu bende çok açık durur diye düşünüyorum ama o markaya da bakabilirsiniz
Evet solüsyon cok fark ediyor şu an 'markasını unuttum ama online aldığım bir solüsyon vardı aşırı yakmıştı gözümü sonra eczaneden baska aldim o iyi geldi. Lolite herkeste aynı durmuyor bence çoğu insan çok memnun bazıları da benim gibi yapay diyor kendi göz renginizle alakalı. Bir de yağmur videoları flaş ışıklı çekiyordur oyle olunca lens rengi daha iyi duruyor ışıksızken aynı olmuyor renkler. Claro ben de dusundum de almadım öyle bir hevesle baktım çok acil değil aşırı içime sinen bir şey bulamadım ben henüzClaroyu bende duymuştum gerçekten baya doğal duruyor sanirim biraz maliyetli gelmişti ama denemek çok istiyorum teşekkür edrrim fikir için.Lolite yi bende yağmur varda da görmustum siz oyle diyince bir alasım gelmedi bilemedim.. bu sıra bende de gözümde yanma sulanma hafif batma yapıyor lensler. Farklı solisyon vardı elimde ondan dolayi mi oldu anlamadim tekrar kendi solisyonuma döndum ama hala aynı durum devam ediyor gibi