daha yeni alistigi icin gozune dusebilir banyoda iken banyoya girerken cikar derim onun haricinde sorun yasayacagini pek sanmiyorum. gozunde kuruluk hissettigin zaman cikar ama sen yine de.
korkma sorun olmaz
gözünü çok falza ovala ozaman lens düşer
yada japon yapma gözlerini ozman da düşer:)
yoksa lens kolay kolay düşmez
su da çok değdirme gözlerine çıkarıp takmaya da alış bence bi iki dene alışıyorsun zaten
canım ben dört senedir lens kullanıyorum bana sorarsan duşta çıkar çünkü su ile en küçük temasında bile çok rahatsız ediyo batma ve kızaraklık yapıyor.
ayrıca takıp çıkarması çok basit bence sen ayna karşısında bi kaç kez dene hemen öğrenirsinyerimseniben
ben o marka lensle banyo yapıyorum ama gözünü beeeyyle suya tutmucan tabi.
kapa gözünü al duşunu bişey olmuyor..
ama garanti de veremem, belki sende problem olur..
ben o marka lensle banyo yapıyorum ama gözünü beeeyyle suya tutmucan tabi.
kapa gözünü al duşunu bişey olmuyor..
ama garanti de veremem, belki sende problem olur..
canım kapadım gözümüm olmadı bişey sol gözüm kaydı gibi düzellttim ama
kaç kere yabtım sorun yaşamadım umarım bundan sonrada yazaman
teşekkürler bu arada
bausch lomb purevision aylık lens i ilk lens taktığımda kullandım . Tam 1 yıl kullandım. Ve bu kadar sorunlu bir lens hayatımda görmedim. O kadar çok batıyorduki ben geceyi zor ediyordum. Hayatta bir daha takmam. Şuan bende 4 kutu var . 1 yıllık oluyor. Benim gözlerim numaraları farklı. 1 yıllık öyle kalıyorlar.Kimseyede veremiyorum. Ama onlardan kurtulursam sevinicem. Verdiğim parayamı yanayım gözümün 1 yıl aynı agrıyı cektığınemı . Numaralı -3.00 , -3.25 ti. Şimdi -4.00 oldu tabi birde o var. Neyse ben pek tavsiye etmiyorum bausch lomb purevision' ı :/
doktorlar lensin hergün çıkarılmasını, gözde kalma süresinin 8 saat ideal olduğunu söylüyorlar. bence hergün çıkarın, akşam solüsyonla temizliğini yapın 1 gece bekletin sabah takın. lensin gözde devamlı kalması konjuktivite neden olabiliyor netten araştırabilirsiniz. abim de olmuştu, o zaman kullanamıyorsunuz artık lens....hijyen açısından bu önemli. göz kuruluğu da olur...
ben günlük lens kullanıyorum.banyo yaparken,denize-havuza girerken cıkarmıyorum.herhangi bir sorun da yaşamadım.ama tabiki sokakta toza dumana polenlere karşı ekstra duyarlı oluyosunuz lens kullanırken.ama yine de baya rahatım.aylık lensleri cok saglıklı bulmuyorum.günde en az 8 saat göz hava almalı.