Leopar Loafer arıyorum!

canım bende cok beğeniyorum inş alıcam da şöyle söyleyeyim kotonda kumaş olanı,ipekyol ,twist ve beymende tıpkılarının aynıları var ayrıca bambidede ekonomik bir model vardı canım :)

Teşekkür ederim bambidekini gördüm rengi pek hoşuma gitmedi bir de bambiye pek güvenemiyorum acıtacak gibiydiler deichman da varmış zamanında tüylülerinden hem de ama yok artık kaçırdık hem de çok ucuzmuş :26:

canım ipekyolun geçen koleksiyonunda vardı outlette fiyatı 50 tl falandı sonra alırım dedim kalmamştı ama kış koleksiyonundaki cok hoştu tüylü bir modeldi indirimi bekliyorum bende ayy deichmana gelmezmiymişki ?

Hiç bilmiyorum ama zannetmiyorum deichmana gelen ayakkabılar bitince bir daha hiç gözükmüyolar Zaten mart gibi gelmiş ben birinden duydum şimdiye ohooo ayakkabı dünyasında gördüm bugün ama rengini sevmedim onun da. Siyah renk zımbalı buldum onu mu alsam diye düşünüyorum artık leopardan ümidi kesmek üzereyim

onlarda hoş oluyor canım ama kotonla ipekyola bakmadan karar verme istersen ayakkabı dünyasında ne kadardı acaba bende bakayım ? birde hangi mağazası

onlarda hoş oluyor canım ama kotonla ipekyola bakmadan karar verme istersen ayakkabı dünyasında ne kadardı acaba bende bakayım ? birde hangi mağazası

Kotondaydı zaten o zımbalılar. Kotonları gezdim bugün leoparlı hiç bir yerde yok maalesef. Fiyatına bakmadım ayakkabı dünyasındakinin rengini beğenmediğim için pek ilgilenmedim açıcası İzmir caddesindekindeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…