Les gibi birsey kokuyor deli olacağım . .

Kizlar 2 gun once temizlik yaptım . Benim mutfakta yer yok dıye buzdolabim kilerde mutfagn karsisnda hemen .
Neyse tüm halıları kaldırdım her yeri sildim supurdum 2 saat temizlik yaptım . Mutfak temizligi banyo Tuvalet temizligi hepsi . O günden snra kilerde bi koku başladı sadece kilerde kokuyor çok iğrenç bi koku ne oldugunu bir türlü anlayamadik esimle . Butun dolabı çektim kileri bosaltip deterjanla sildim duvarları heryeri . Ama koku gitmiyo evin her yerini açtım havalandirdim gtmiyo .
Buzdolabının icini bosalttim kuflenmis peynir vardı onu attım . Ama buzdolabnn icindede koku yok . Neyse koku encçok buzdolabinin arkasinda o pervanelerinin faninin olduğu yerden geliyo . Neden olabilir nasıl geçecek bu koku deli olacağım ben . Igrenc ya midem kaldrmiyo artık .
buzdolabi bozulsa bole kokarmi ? Ama calisiyo gayet dolap
öyle kuflenmis peynir kokusuyla olmaz o iş çöpe attin mi gitmesi lazımdı kokunun.. yüksek ihtimal fare sıkıştı pervaneye.. servisi çağir actir bak gorceksin zaman kaybetme kurtlanır

öyle kuflenmis peynir kokusuyla olmaz o iş çöpe attin mi gitmesi lazımdı kokunun.. yüksek ihtimal fare sıkıştı pervaneye.. servisi çağir actir bak gorceksin zaman kaybetme kurtlanır

Fare filan deglms buzdolabnn arkasndaki kap kötü şu ve pislikle dolmuş zor temzledm koku ordan geliyormus

Tamamen cikarmaya calis bence sen yinede. Is cikmasin bi dahakine.
Internete bak.

Ama yani sebep belli oldu, kk hanimlari mantikli kadinlar ya. Hemen 2 sayfaya kalmadi cozuldu sorunEn Büyük KKEn Büyük KK:KK73:

Kizlar 2 gun once temizlik yaptım . Benim mutfakta yer yok dıye buzdolabim kilerde mutfagn karsisnda hemen .
Neyse tüm halıları kaldırdım her yeri sildim supurdum 2 saat temizlik yaptım . Mutfak temizligi banyo Tuvalet temizligi hepsi . O günden snra kilerde bi koku başladı sadece kilerde kokuyor çok iğrenç bi koku ne oldugunu bir türlü anlayamadik esimle . Butun dolabı çektim kileri bosaltip deterjanla sildim duvarları heryeri . Ama koku gitmiyo evin her yerini açtım havalandirdim gtmiyo .
Buzdolabının icini bosalttim kuflenmis peynir vardı onu attım . Ama buzdolabnn icindede koku yok . Neyse koku encçok buzdolabinin arkasinda o pervanelerinin faninin olduğu yerden geliyo . Neden olabilir nasıl geçecek bu koku deli olacağım ben . Igrenc ya midem kaldrmiyo artık .
buzdolabi bozulsa bole kokarmi ? Ama calisiyo gayet dolap
Aynısı annemin komşusunun başına gelmişti. Buzluktan sızan su dolabın hanesine gider. O hazne genelde motorun üzerinde sabit durur. Buz dolabı nın fışini çekin. Kış olduğu için 3 gün ev sıcaksa bekletin. Dolabın içindeki tüm buz eriyip o hazneye akacak. Ve siz sürekli o suyu döküp en son hazneyi iyice yıkayın. Bu arada dolap kapakları açık şekilde kalmalı hep. En son su gelişi bitene dek kapalı kalsın dolap

Bir tamirci çağır da açsın baksın buzdolabına kesin bir şey içine girip öldü kaldı orda sıkma canını sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası senlik bi durum değil

Back
X