Aile Planlaması Letu hap

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Eyzmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
10
0
1
30
Merhaba arkadaşlar burda yeni üye oldum bi kaç sorudan dolayı ben üç yıllık evleyim ve çocuk düşünüyoruz doktora gittim bana letu hap verdi ama bu haplar tam olarak ne işe yarıyor yumurtaları çoğaltıyor mu büyütüyor mu anlamadim bu haplardan kullanan varmi aramızda acaba

Merhaba arkadaşlar burda yeni üye oldum bi kaç sorudan dolayı ben üç yıllık evleyim ve çocuk düşünüyoruz doktora gittim bana letu hap verdi ama bu haplar tam olarak ne işe yarıyor yumurtaları çoğaltıyor mu büyütüyor mu anlamadim bu haplardan kullanan varmi aramızda acaba
Ben de kullandım bu ay 4 yıldır evliyiz pcos var. Yumurtaları büyütmek için kullanılıyo benimki sadece 10 mm olmuş işe yaramadı yani

Ben de kullandım bu ay 4 yıldır evliyiz pcos var. Yumurtaları büyütmek için kullanılıyo benimki sadece 10 mm olmuş işe yaramadı yani
Ben letu kullandım 3 gün adet gecikmesi yaptı kesin hamileyim dedim ama malesef olmadi çok şaşırdım çünkü adetim hiç böyle gecikmezdi :(:(

Yumurta çatlatma iğnesi nasıl yapılır sen kendin mi doktora yapmak istediğini söylüyorsun yoksa doktor mu gerek duyuyor adetin kaçıncı günü yapılıyor bide

Yumurta çatlatma iğnesi nasıl yapılır sen kendin mi doktora yapmak istediğini söylüyorsun yoksa doktor mu gerek duyuyor adetin kaçıncı günü yapılıyor bide
Dr kendi öneriyor. Beni iki günde bir çağırıyor yumurta takibi yapılıyor bugün adetimin 15. Günü 15.8 mm olmuş. İki gün sonra tekrar çağırdı. İdeAl büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapacak

Merhaba bende 3 sene evliyim 1 kere klomen kullandim biraktim gebelik olusmadi pcosluuym bende kilo ve insulin direnci var ilacsiz adet olamiyorum

Merhaba bende 3 sene evliyim 1 kere klomen kullandim biraktim gebelik olusmadi pcosluuym bende kilo ve insulin direnci var ilacsiz adet olamiyorum
Bende insülin yok ama ilaçsız olmuyorum. Benim yumurtalarım büyüdü ama 17. Günde büyüdü. Dr kalitesiz olur dedi. Birdahaki ay aşılama yapacak

Bende insülin yok ama ilaçsız olmuyorum. Benim yumurtalarım büyüdü ama 17. Günde büyüdü. Dr kalitesiz olur dedi. Birdahaki ay aşılama yapacak
Yanı bu haplar tam olarak ne işe yarıyor ben anlamış değilim düzenli adet gören biriyim

Bende ilacsiz olmuyorum acaba duphaston hic kullandinizmi? Yurt disindaym bide türkiye kontrole gelcem haftaya cok merak ediyorum yumurtaliklar ne durumda.m

Evet her yıl üç kutu kadar kullanıyordum. Bu ay da dr klomene geçti yanında duphaston verdi

Back
X