Letu ile gebe kalan var mı

hsynlyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
7
0
1
22
S3lam kızlar daha önce aşılamayla bir gebelik yaşadım ama malesef kürtajla sonlandı bu ay da letu kullandım yumurta 16 mm olmuştu doktor iğne yazmadi adetime iki üç gün var dün açık kahverengi lekem olmuştu bide karnım kasiklarim çok hafif ağrıyor bu arada poksluyum sizce gebelik olabilir mi ya bu şekilde gebe kalan var mı ??

Kimse neden yazmiyor

Letu hormon ilacıdır yumurtalama yardımcı olur ben 1 ay kullandım ama olumlu sonuç alamamdim alanalr vardır elbet

Ben kullandim henuz gebelik elde edemedim.Ama belirtileri cok degisik kendimi hamile gibi hissetmistim .kasik agrisi bacak agrisi gogus hassasiyeti felan.ama bugun regl oldum.sizin sonucunuz ne oldu

Ben kullandim henuz gebelik elde edemedim.Ama belirtileri cok degisik kendimi hamile gibi hissetmistim .kasik agrisi bacak agrisi gogus hassasiyeti felan.ama bugun regl oldum.sizin sonucunuz ne oldu
Benimde aynen öyle oldu adetimde gecikti kessin hamileyim diyordum 7 gün fln gecikti sonra bi baktım adet oldum ama hormonlarim vs baya düzelmişti pokus hastasıyım hormonlarim çok alt üst bu ay daha iyidi ama hamilelik olmadi bugün kontrole gittim bu sefer klomen verdi bakalim inşalah bu işe yarar

Ay insallah ise yarar.bende tekrar kullansammi yoksa bir ay beklesemmi bilemedim.bu tarz ilaclarin etkisi bir ay daha surebiliyor.Klomen kullanmayi biraktigimda ilac kullanmadan kendiliginden yumurtam gelisiyordu.hamile kalmaya calismak zormus gercekten ama ya.valla kac yildir uğraşıp duruyorum.bu ay bu letunun etkisindemidir hamile olduguma bende kesin gozuyle baktim sonra regl gelince cok uzuldum.insan kendini cok kaptiriyor

Gerçekten de öyle bide benim

Gerçekten de öyle bir gün fln yemek yiyemedim ağlamaktan üzülmekten iki yildir deniyoruz tedavi oluyoruz ilk aylarda oldu kalbi atmadı kurtaj oldum o zamnda çok üzülmüştuk eşimle psikolojik baski da ayri zaten Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşalah

Seni cok iyi anliyorum.bende olmayinca gecen sene tup bebek denedim.5+1 ken dusuk yasadim.yikildim resmen.Allahim tez vakitte nasip eder insallah.

Seni cok iyi anliyorum.bende olmayinca gecen sene tup bebek denedim.5+1 ken dusuk yasadim.yikildim resmen.Allahim tez vakitte nasip eder insallah.
Amin inşallah Benimki iğneyle olmuştu 9 haftalikti çok bekledik belki bir umut kalbi atar diye daha doğrusu benim isararimla kıyamıyordum bir umut belki döner diye doktor daha 6 haftalikken almamiz gerekiyor dedi doktor değiştirdim onlarda ayni şeyi söyledi böyle bir kaç hafta sürdü yine sonunda aldirdik Allaha emeklerimizi boşa çıkarmasin

Amin canim gercekten.insan o sirada en ufak bir umut parcasina tutunmak istiyor.Allah boyle gunleri daha yasatmasin.Kolaylastirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…